Najava: BISEC 2015 – sedma konferencija o bezbednosti informacija

0

Konferencija o bezbednosti informacija – BISEC je naučni skup nacionalnog karaktera, koji se počevši od 2009. održava svake godine u organizaciji Metropolitan univerziteta i Matematičkog instituta SANU. Konferencija BISEC 2015 se održava 17. juna 2015. godine u prostorijama Metropolitan univerziteta.

Cilj konferencije BISEC je povezivanje i jačanje saradnje između sektora privrede, javnog sektora i akademskih krugova iz oblasti bezbednosti informacionih i komunikacionih sistema, uz detaljnu analizu i diskutovanje o rešenjima, uzimajući u obzir savremene standarde i najnovije informacione i komunikacione tehnologije u praksi.

Konferencija počinje pozdravnom rečju prof. dr Dragana Domazeta, rektora Univerziteta Metropolitan, u 09:30h, nakon čega će konferenciju otvoriti Sava Savić, pomoćnik Ministra u Sektoru za telekomunikacije, u okviru Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije, Vlade Republike Srbije.

Glavni govornici Konferencije su prof. dr Dragan Domazet, Branislav Vujović, osnivač i predsednik kompanije New Frontier Group, i Daniel Safar, regionalni menadžer kompanije Check Point Software Technologies.

Tema ovogodišnje panel konferencije je bezbednost društvenih mreža. Moderator konferencije je prof. dr Nedžad Mehić.

 

Share.

Comments are closed.