Moćna baterija koja traje tri dana: Nokia G20

0

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, predstavlja najnoviji uređaj napravljen da ide u korak sa svakodnevnim zahtevima savremenog života – Nokia G20.

Dve nove serije su se priključile portfoliju Nokia pametnih telefona srednjeg ranga, G-serija i X-serija. Nova G-serija se može pohvaliti najdužim trajanjem baterije do sada kada je reč o Nokia pametnim telefonima.

G-serija predstavlja samu srž naših pametnih telefona. Naša posvećenost ovim je proširena kako bi se iskoristilo sve ono najbolje što industrija ima da ponudi, i to što većem broju ljudi.

Nokia G20 beleži fotografije sa jasnoćom od 48MP, u režimu širokog kadra ili makro snimka, i pravi video zapise sa OZO Audio tehnologijom kako bi pružio neverovatan sadržaj koji možete da zabeležite dok ste u pokretu zahvaljujući bateriji koja traje tri dana uz samo jedno punjenje.

Stiven Tejlor (Stephen Taylor), direktor marketinga u kompaniji HMD Global izjavio je:

Možete da budete sigurni da će Nokia telefon uvek pružiti bezbedno iskustvo i da će trajati zahvaljujući našem jedinstvenom Android obećanju i prepoznatljivoj dužini trajanja baterije. Ponosni smo na to što vodimo računa o našim korisnicima duže, tako što kreiramo telefone koje duže možete da koristite zahvaljujući izdržljivosti naših uređaja, kako iznutra tako i spolja. Ono što smo uspeli sa Nokia G20 modelom jeste da napravimo zaista pouzdan mobilni telefon čija baterija traje neverovatna tri dana, što znači da nećete biti vezani za punjač.”

Uživajte u onome što volite i što vas ispunjava

Pokretni kreativni studio koji može da vam stane na dlan – Nokia G20 će vam pomoći da ovekovečite svoje vizionarske ideje zahvaljujući fenomenalnoj četvorostrukoj kameri od 48MP i dovoljno prostora za skladištenje. Široki kadar i detaljna makro sočiva će zabeležiti širu sliku tih naleta umetničke inspiracije, a takođe vam na raspolaganju stoje i noćni i portret režimi. Uz neverovatnu OZO Audio tehnologiju sa snimanjem prostornog okolnog zvuka, možete da zabeležite, a onda i ponovo proživite sve trenutke vredne pamćenja.

Nećete propustiti nijedan trenutak uz impresivni teardrop displej dijagonale 6,5 inča Nokia G20 telefona. Savršeno je dizajniran za vaše potrebe kao što su uređivanje ili pregledanje prezentacija. Uz unapređeno osvetljenje, nećete imati problema da vidite ono što radite, bilo da je dan ili noć.

Bezbednost i softver kojima možete da verujete

Nokia G20 je podržan prepoznatljivim Android obećanjem koje je dostupno za Nokia pametne telefone. To znači tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja kako bi se sačuvala bezbednost vaših podataka i dve godine nadogradnje operativnog sistema kojima se Nokia G20 priprema za sledeće korake u razvoju Android operativnog sistema, što podrazumeva Android 12 i novije verzije. Uz Android 11 koji dolazi pravo iz kutije, možete da uživate u najnovijim funkcijama i da provodite više vremena fokusirajući se na sebe.

Otključajte Nokia G20 telefon kako vama odgovara. Izaberite bočni senzor za otisak prsta ili funkciju prepoznavanja lica kako biste pristupili onome što vam je potrebno, kad god vam je potrebno.

Stil i suština nikada ne izlaze iz mode

U skladu sa svojim nasleđem, Nokia G20 telefon je inspirisan nordijskim dizajnom i dolazi u boji Night. On predstavlja spoj između prepoznatljive izdržljivosti Nokia pametnih telefona i vrhunske tehnologije. Rezultat je mobilni telefon koji je napravljen da traje, prelepo izgleda i pruža fenomenalno korisničko iskustvo.

Cena i dostupnost:

Nokia G20 telefon je dostupan u Srbiji u boji Night i sa memorijskom konfiguracijom 4/64GB po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 21.999 RSD.

Share.

Leave A Reply