Moćan zvuk uz nove Sony prenosive bežične zvučnike

0

Uživanje u slušanju muzike i deljenju novootkrivenih hitova, sada je lakše nego ikad! Uz tri nova modela Sony prenosivih bežičnih zvučnika (SRS-X11/SRS-X33/SRS-X55) uživaćete u kombinaciji moćnog kvaliteta zvuka i Bluetooth / NFC veze, pomoću koje svoje pametne uređaje možete jednostavno da povežete sa zvučnicima i slušate odabranu muzičku listu. Možete čak i da ih koristite kao zvučnike za telefon i da odgovarate na pozive uz vašu omiljenu muzičku podlogu.

Audio iskustvo ljubitelja bežičnog slušanja je dodatno poboljšano Sony tehnologijom koja pruža neverovatan kvalitet zvuka i preko Bluetooth veze. Modeli SRS-X33 i SRS-X55 sadrže novu Sony LDAC audio tehnologiju koja omogućava da Bluetooth vezom prenesete do tri puta više podataka no što je moguće uz postojeće bežične tehnologije, uz veći kvalitet bežičnog uživanja u muzici. Zahvaljujući Sony S-Master digitalnom pojačalu, DSEE poboljšavanju i ClearAudio+ tehnologiji, SRS-X33 i SRS-X55 zvučnici donose moćni bas, jasnoću i uspostavljaju audio kvalitet koji daje bogat i prefinjen zvuk.

Zvuk na kub ­SRS-X11

Sa svojim kompaktnim kockastim dizajnom (61mm x 61mm x 61mm), model SRS-X11 je zauzeo mesto najmanjeg zvučnika u svom rangu. U telu malih dimenzija krije se impresivan zvuk koji nastaje spojem izlazne snage od 10W i dva pasivna hladnjaka za uživanje u tonovima bogatog i dubokog basa. Uz pomoć Speaker Add funkcije povežite dve SRS-X11 jedinice kako biste stvorili duplo jači zvuk u Double režimu ili podelite zvučni signal za stereo zvuk, preko Stereo režima. Ugrađene punjive baterije traju približno 12 sati i omogućavaju vam da plešete uz omiljene ritmove čitav dan. Model SRS-X11 će biti dostupan od aprila 2015. godine, u četiri različite boje (crna, plava, bela i crvena), a sadržaće i silikonski kaiš, za lakšu prenosivost.

Superioran kvalitet zvuka u još manjem pakovanju SRS-X33

Zvučnik SRS-X33 je 20 odsto manji od svog prethodnika, modela SRS-X3, ali uprkos svojim malim dimenzijama (185x60x59mm) zadržava podjednako impresivan audio kvalitet. Idealan je partner za izležavanje na letnjem suncu, a njegova interna punjiva baterija koja traje do 12 sati, vas nikad neće izneveriti. Sa ukupnom izlaznom snagom od 20W dvokanalnog sistema zvučnika i dualnim pasivnim hladnjacima, koji omogućavaju dublju reprodukciju basa, omiljene hitove možete „odvrnuti do daske”, bez distorzije zvuka. Model SRS-X33 će biti dostupan od maja 2015. godine u crnoj, beloj, crvenoj i plavoj boji.

Zvučnik za svaku priliku – SRS-X55

Ovaj veoma elegantno dizajniran model (SRS-X55) doseže nove nivoe audio kvaliteta, a njegov 2.1-kanalni sistem i dualni pasivni hladnjaci uspevaju da isporuče izlaznu snagu od 30W, koja obara sa nogu. Bilo da sami pevate u kuhinji ili slušate muziku u društvu najbližih, uz ugrađenu punjivu bateriju koja traje do 10 sati, imaćete dovoljno vremena za preslušavanje omiljenog zvuka. Model SRS-X55 će biti dostupan od maja 2015. godine, u crnoj i beloj boji.

Share.

Comments are closed.