Missing Link sajt i magazin – Nova New Frontier Group platforma za digitalnu transformaciju

0

11/12/2013 –

 Nova New Frontier Group platforma za digitalnu transformaciju, Missing Link, zvanično je pokrenuta na linku missinglink.newfrontier.eu

Portfolio i metodologija Missing Link kreirani su na nivou New Frontier grupacije sa ciljem pružanja pomoći klijentima da bolje angažuju svoj ekosistem, ostvare više prihoda i transformišu svoje poslovanje u digitalno.

Pored tekstova o izazovima i okvirima koje donosi digitalna ekonomija i Missing Link rešenjima, sajt nudi mogućnost praćenja različitih priča na blogu, deljenja i komentarisanja tekstova, davanja sugestija. Putem aktivne dvosmerne komunikacije sa posetiocima sajta, New Frontier grupacija želi da kreira jedinstvenu,  najnapredniju platformu za digitalnu transformaciju u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Mišljenje o Missing Link platformi može da se podeli i na New Frontier Group (linkd.in/1gjvaMO) i Saginoj (linkd.in/18yS9yG) kompanijskoj stranici na LinkedInu.

Uz sajt, pokrenut je i Missing Link magazin. Prvo izdanje u elektronskoj formi nalazi se na Missing Link sajtu, odakle može besplatno da se preuzme.

* * *

O New Frontier Group

New Frontier Group je locirana u Austriji, a posluje u Centralnoj i Istočnoj Evropi i Severnoj Americi. Bavi se konsaltingom i integracijom kompletnih IT rešenja, sa glavnom orijentacijom ka razvoju softvera i pružanju profesionalnih usluga. Danas New Frontier Group zapošljava više od 1800 IT profesionalaca koji rade na usavršavanju novih rešenja integracionih projekata. Više od 70 odsto poslovanja bazirano je na softveru i profesionalnim uslugama.

Za više informacija o New Frontier Group posetite: www.newfrontier.eu

O Sagi

Od svog osnovanja 1989. godine, Saga je kompanija koja nudi ICT usluge pre svega velikim i srednjim kompanijama na tržištu, u industrijama gde je ICT od ključne važnosti za postizanje uspeha. Od 2005. godine Saga je po prometu sistem integrator broj jedan u Srbiji i evidentni lider na tržištu, a u regionu se nalazi na petom mestu. Tokom svog postojanja ostvarila je partnerstva sa više od 70 renomiranih preduzeća iz ICT industrije. Konstantno se širi u regionu i investira u zaposlene, njihovo obučavanje i povećanje njihovog nivoa znanja i veština. U 2009. Saga je postala deo New Frontier Group – najperspektivnije grupacije ICT preduzeća u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Za više informacija o Sagi posetite: www.saga.rs

Share.

Leave A Reply