Miroslav Aničić: Cloud tehnologije su osnova za sve

0

Miroslav Aničić, direktor kompanije Crayon za Srbiju, ima master diplomu Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, ali i značajno praktično iskustvo stečeno u nekim od najvećih svetskih tehnoloških giganata.

Radio je kao Country Sales Manager za Toshiba Europe GmbH i Sales Manager za ZTE, ali priznaje da je u njegovoj karijeri ključnu ulogu odigrao rad u Microsoftu, gde je kao Account Executive (EPG Commercial) imao priliku da svoja teorijska znanja nadogradi dragocenim iskustvom u prodaji i menadžmentu.

Iskustvo i veštine razvijene u Microsoftu, kaže, doveli su ga do sadašnje pozicije. Za nepunih pet godina, koliko je generalni menadžer Crayon Serbia, kompanija je ostvarila sjajne poslovne rezulate, pomažući svojim klijentima da se na najefikasniji i najefektivniji način uključe na put ka digitalnoj budućnosti.

Sve ovo učinilo je Miroslava Aničića idealnim sagovornikom. Njegovo viđenje daljeg razvoja kompanije Crayon u Srbiji, njenog pristupa inovacijama, timskom radu i podršci klijentima, može pomoći i drugima da bolje sagledaju mogućnosti otključavanja nekih neiskorišćenih kapaciteta kombinovanjem IT rešenja sa ljudskim potencijalima, upravo onako kako to Crayon čini jednako ulažući i u ljude koji stoje iza tehnologije.

Share.

Leave A Reply