Milan Stefanović novi direktor kompanije TeleGroup Beograd

0

Milan Stefanović imenovan je za novog direktora kompanije TeleGroup d.o.o. Beograd, gde dolazi sa pozicije finansijskog direktora. U kompaniji TeleGroup je od 2013. godine, gde  kao član Izvršnog odbora aktivno upravlja finansijskim poslovanjem na nivou TeleGroup sistema.

– Izuzetna mi je čast da, u godini kada kompanija TeleGroup d.o.o. obeležava 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, imam priliku da dam doprinos u daljem razvoju poslovanja kompanije. U izazovnim tržišnim uslovima, kompanija je za deceniju i po postala jedan od vodećih „solution provajdera” u oblasti informacionih tehnologija, telekomunikacija i energetike. Utoliko je moja odgovornost veća, jer znam da su poslovni korisnici u Srbiji i regionu navikli da od kompanije TeleGroup očekuju najviši kvalitet usluga. Ispunjavanje postavljenih poslovnih standarda i ostvarenje strateških ciljeva kompanije biće moj prioritet. Učiniću sve da TeleGroup Beograd unapredi poziciju na tržištu Srbije nuđenjem uvek aktuelnih tehnoloških rešenja koja će našim korisnicima omogućiti da kvalitetnije i efikasnije razvijaju vlastiti biznis – rekao je Stefanović.

Milan Stefanović (BIO)

Rođen je 11.03.1971. godine u Užicu. Profesionalnu karijeru započeo je kao stručni saradnik u Karić banci u Beogradu, a potom svoje dugogodišnje bankarsko iskustvo upotpunjuje radom u Jubmes banci u Beogradu, gde je radio na pozicijama pomoćnika generalnog direktora, a potom biva imenovan za predsednika Izvršnog odbora. Na poziciji predsednika Izvršnog odbora Jubmes banke proveo je sedam godina. Takođe je na poziciji člana Upravnog odbora Udruženja banaka Srbije bio u periodu od 2006. do 2010. godine.

Diplomirao je na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu 1996. godine i stekao zvanje diplomiranog agroekonomiste. Specifična znanja iz domena biznisa, menadžmenta i finansija sticao je na različitim obukama u zemlji i inostranstvu.

Share.

Comments are closed.