Microsoft Razvojni centar u Beogradu (MDCS) dobija najveće pojačanje do sada

0

Microsoft razvojni centar Srbija dobio je značajnu investiciju u vidu proširenja tima koji radi na razvoju Azure Data servisa. Novootvorenih 60 pozicija predstavlja rast od čak 20% za Microsoft razvojni centar, a čak 30% za Azure Data tim koji radi u sklopu centra.

Naš Azure Data tim je veoma dobro pozicioniran kao primarna lokacija za istraživanje i razvoj u Evropi, što dodatno potvrđuje i ova investicija. Pored toga, investicija koju je dobio MDCS sada je u rangu sa najvećim razvojnim centrima (iz Amerike i iz Azije)“, izjavio je Dragan Tomić, direktor Microsoft razvojnog centra u Beogradu.

Ističući da je najveći broj Azure Data timova širom sveta zadužen samo za pojedinačne delove scenarija, Tomić kaže da tim u Srbiji radi na razvoju dve usluge. „Uz sve navedeno, mi smo podrška u slučaju prestanka rada, što znači da rukovodimo ključnim uslugama Azure Data tokom našeg radnog vremena, a to je za nas velika odgovornost i čast. Mi svakako postavljamo trendove za Azure Data rešenje“, ukazao je Tomić.  

Nova investicija je povod da Microsoft razvojni centar pozove u svoje redove nove kvalitetne kandidate za zaposlenje iz Srbije i regiona kao i sve stručnjake koji žive u inostranstvu, a žele da se vrate i nastave svoju IT karijeru u Srbiji.

Share.

Leave A Reply