Microsoft Inspire: Ubrzanje transformacije veštačke inteligencije kroz partnerstvo

0

Microsoft Inspire bio je prilika za isticanje uloge koju imaju Microsoft-ovi partneri u uspehu korisnika i skretanje pažnje na nove prilike i načine za saradnju korišćenjem Microsoft proizvoda. Ovogodišnji Microsoft Inspire nastavio je da podstiče pretvaranje veštačke inteligencije (AI) u transformativni alat za korisnike i partnere.

Bing Chat Enterprise: Microsoft je predstavio Bing Chat Enterprise, alat za razmenu poruka s podrškom za veštačku inteligenciju, osmišljen za rad s komercijalnom zaštitom podataka.

Cene za Microsoft 365 Copilot: Microsoft je objavio cene za Microsoft 365 Copilot, sveobuhvatnu generativnu AI aplikaciju koja nudi hiljade funkcionalnosti. Biće dostupan po ceni od 30 dolara po korisniku mesečno za korisnike Microsoft 365 E3, E5, Business Standard i Business Premium, kada bude opšte dostupan.

Ovlašćivanje prodavaca i agenata za korisničku podršku pomoću AI: Microsoft dodaje više funkcionalnosti Microsoft Sales Copilotu unutar Dynamics 365 Sales, omogućavajući prodavcima da koriste sažetke prodajnih prilika koje je generiaso AI, kontekstualne nacrte e-pošte i pripremu za sastanke. Odeljenja za korisničku podršku imaju koristi od prilagođenih chatbotova izrađenih s Copilotom u Power Virtual Agents.

Process Mining u Power Automate-u: Microsoft je objavio opštu dostupnost AI značajki naredne generacije u Process Mining Power Automate-u. Tako njegovi korisnici mogu da razumeju šta se događa u njihovom poslovanju, da koriste AI koji generiše uvide, preporuke aplikacija i automatizacije, kao i da koriste Power Platform za brzu izgradnju potrebnih rešenja.

Proširena dostupnost Azure OpenAI-a: Azure OpenAI Service je sada dostupan organizacijama širom sveta, nudeći mogućnosti kao što su izgradnja chatbotova i generisanje sadržaja uz pomoć AI-a.

Nove mogućnosti i investicije za AzureMicrosoft je investirao u povećanje razmera i dostupnosti Azure Migrate & Modernize, i lansira Azure Innovate kako bi udovoljio rastućim zahtevima za analitikom i AI-jem.

Proširena strateška saradnja s Epicom: Microsoft i Epic, vodeća kompanija za zdravstveni softver, sarađuju kako bi koristili AI za smanjenje administrativnih funkcija za lekare i poboljšanje brige o pacijentima. Korisnici Epic-a imaju koristi od Azure Large Instances za skaliranje svojih EHR baza podataka.

Microsoft AI Cloud Partner Program: Pokretanje programa Microsoft AI Cloud Partner omogućuje partnerima pružanje dodate vrednosti korisnicima prilikom korišćenja Microsoftove AI i Cloud platforme. Program nudi sveobuhvatni portfelj ulaganja za sve modele partnerstva.

Dodatne mogućnosti za partnere: Microsoft je objavio nove mogućnosti i prilike za partnere za izlazak na tržište i proširenje poslovanja, kao što su ISV Success, Multiparty Private Offers i nove oznake Solutions Partner.

Microsoft je ponovno istakao svoju predanost ubrzanju transformacije AI-a, podsticanju uspeha korisnika, kao i podsticanju rasta i profitabilnosti svojih partnera. Sve gore navedene stavke su primeri posvećenosti ove kompanije inovacijama na području AI-a, saradnji s partnerima i osnaživanju korisnika naprednim rešenjima zasnovanim na AI-u.

Share.

Leave A Reply