Microsoft Inspire: Ubrzanje transformacije veštačke inteligencije kroz partnerstvo

0

Microsoft Inspire bio je prilika za isticanje uloge koju imaju Microsoftovi partneri u uspehu korisnika i skretanje pažnje na nove prilike i načine za saradnju korišćenjem Microsoft proizvoda. Ovogodišnji Microsoft Inspire nastavio je da podstiče pretvaranje veštačke inteligencije (AI) u transformativni alat za korisnike i partnere.

Microsoft je predstavioBing Chat Enterprise, alat za razmenu poruka s podrškom za veštačku inteligenciju, osmišljen za rad s komercijalnom zaštitom podataka. Takođe, objavio je cene za Microsoft 365 Copilot, sveobuhvatnu generativnu AI aplikaciju koja nudi hiljade funkcionalnosti. Kada bude opšte dostupan, Microsoft 365 Copilot  će biti ponuđen po ceni od 30 dolara po korisniku mesečno za korisnike Microsoft 365 E3, E5, Business Standard i Business Premium.

Ovlašćivanje prodavaca i agenata za korisničku podršku pomoću AI ostvaruje setako što Microsoft dodaje više funkcionalnosti Microsoft Sales Copilotu unutar Dynamics 365 Sales, omogućavajući prodavcima da koriste sažetke prodajnih prilika koje je generiaso AI, kontekstualne nacrte e-pošte i pripremu za sastanke. Odeljenja za korisničku podršku imaju koristi od prilagođenih chatbotova izrađenih s Copilotom u Power Virtual Agents.

Pored ostalog, kompanija je objavila i opštu dostupnost AI odlika naredne generacije u Process Mining Power Automateu. Tako njegovi korisnici mogu da razumeju šta se događa u njihovom poslovanju, da koriste AI koji generiše uvide, preporuke aplikacija i automatizacije, kao i da koriste Power Platform za brzu izgradnju potrebnih rešenja.

Tekst u celosti možete pročitati u digitalnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply