Međunarodni stručni akademski seminar – Web development using WordPress – 6-14. avgust 2015.

0

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd i ove godine organizuje besplatan Međunarodni stručni akademski seminar u periodu od 6. do 14. avgusta u Beogradu. Seminar pod nazivom „Web development using WordPress“ će približiti studentima aktuelne teme iz oblasti informacionih tehnologija. Zbog velikog broja zainteresovanih, prijave su produžene do 28. juna. Prijave možete poslati putem www.BEST.rs/sc15.

Tokom seminara, studenti beogradskih univerziteta imaće priliku da prošire dosadašnja znanja iz oblasti PHP programskog jezika i upoznaju se sa Symfony2 radnim okruženjem, trenutno jednim od vodećih okruženja za PHP.

Pored studenata iz Srbije, učesnici seminara su i studenti sa pojedinih univerziteta iz 33 evropske zemlje. Dolaskom u Beograd, strani učesnici će steći nova i unaprediti postojeća znanja iz oblasti WordPress sistema i na kraju proveriti predavano gradivo. Većina Univerziteta u Evropi BEST Međunarodne stručne akademske seminare priznaje kao značajnu vannastavnu aktivnost, te se za pohađanje ovog seminara dobijaju i ECTS bodovi. Takođe, pored predavanja i radionica, strani učesnici će imati priliku da upoznaju našu kulturu na najlepši način, kroz organizovan društveni program, obilazak najvećih znamenitosti Beograda i Srbije i ostale aktivnosti.

BEST (engl. Board of European Students of Technology) jeste međunarodna, studentska, neprofitna, apolitična nevladina organizacija koja studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta pruža komplementarno obrazovanje, razvoj svojih potencijala i podršku u započinjanju karijere u struci. Ova organizacija za svojih 25 godina postojanja uspešno povezuje studente, kompanije i univerzitete unapređujući i produbljujući studentske kapacitete i potencijale. Svake godine, BEST Beograd se trudi da istakne značaj organizovanja ovog projekta. Iz godine u godinu, Udruženje obrađuje različite inženjerske teme, čime uspeva da poveže domaće i strane studente, istakne značaj kulturnih razlika i obogati neformalna znanja mladih inženjera.

Projekat su podržali Devana Technologies, Matematički fakultet, Elektrotehnički fakultet, Računarski fakultet, Mašinski fakultet i Saobraćajni fakultet, kao i Grad Beograd.

Za više informacija o seminaru posetite internet prezentaciju www.BEST.rs/sc15, kao i zvaničnu internet stranicu Udruženja  www.BEST.rs.

Share.

Comments are closed.