LG Webos Experience zona impresionirala posetioce CES 2024

0

Kompanija LG Electronics (LG) dočekuje posetioce na sajmu CES 2024 sa mnoštvom zabavnih i uzbudljivih sadržaja u specijalnoj webOS zoni. Nastavljajući dugu tradiciju fascinantnih instalacija samosvetlećih OLED ekrana, LG Home Entertainment se ponovo redefiniše kao lider u domenu medija i zabave. U skladu sa vizionarskom transformacijom kompanije, webOS platforma nudi impresivne vizuelne prikaze i inspirativne priče.

Prikazana na više OLED ekrana, webOS instalacija privlači pažnju i uvlači posetioce u svet beskonačne zabave u kom je svaki kadar „živ“ zahvaljujući nenadmašnom LG OLED kvalitetu slike i jedinstvenim formama. Ovo impresivno iskustvo potvrđuje posvećenost kompanije da kontinuirano pomeraju tehnološke granice kako bi korisnici uživali u najboljoj zabavi.

Publiku će očarati i nova igrana verzija „Male sirene“ režisera Roba Maršala, koja se emituje na Dizni+ striming platformi. Vrhunska kinematografija na OLED ekranima prenosi gledaoce na obalu mora, gde talasi nežno zapljuskuju stopala, a čuju se melodični zvuci okeana u pozadini. Ovo je očaravajuća priča o lepoj, mladoj sireni željnoj avanture.

Posetioci mogu da naslute i kako izgleda istraživanje misterija svemira kroz uzbudljive klipove Netfliksovog epa „Pobunjeni mesec“, koji je dostupan od prošlog decembra, kao i da vide delić poslednje sezone serije „Zvezdane staze: Discovery“ (Paramount+). Gde ćemo imati prilike da vidimo zamršene svemirske bitke, neistražene planete i pejzaže drugih svetova na granicama kosmosa.

U webOS zoni prikazane su i druge maštovite priče koje će sigurno osvojiti ljubitelje avanture. Scene iz serije „Gospodari prstenova: Prstenovi moći“ (Prime Video) pozivaju gledaoce da zakorače u epski pejzaž Srednje zemlje i budu deo neprestane akcije, iscrpljujućih putovanja i uspona jednog od najvećih antagonista svih vremena: mračnog gospodara Saurona.

Ljubitelji borbenih igara biće oduševljeni klipom iz Tekken 8, koji Bandai Namco Entertainment objavljuje 26. januara 2024. Očekuje se da će ovo biti jedna od najboljih igara ove godine.

Od kada je počela sa radom 2014. godine, LG webOS platforma je postala globalni lider i jedna od najčešće korišćenih smart TV platformi, čiji broj korisnika neprestano raste. Impresivna kolekcija sadržaja rezultat je partnerstva kompanije LG sa preko 3.500 kreatora sadržaja. Desetogodišnja posvećenost negovanju čvrstih odnosa sa partnerima za streaming servise unapredila je iskustvo kućne zabave za milione korisnika širom sveta.

Kompanija LG je posvećena stalnom tehnološkim napretku i pažljivom selekcijom sadržaja, pružajući korisnicima beskrajnu zabavu i inspiraciju ispred TV ekrana.

WebOS zona na štandu kompanije LG oduševila je posetioce sajma CES 2024. od 9. do 12. januara (#16008, Las Vegas Convention Center).

Share.

Leave A Reply