LG predstavlja mobilne inovacije u Barseloni

0

Na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC) koji je danas otvoren u Barseloni, kompanija LG Electronics (LG) prikazaće raznovrsnu kolekciju svojih mobilnih inovacija, uključujući i G Flex2 smart telefon, premijum nosive uređaje i novu seriju smart telefona srednje klase. Pod sloganom „Inovacija za bolji život“, ovi proizvodi biće prikazani u četiri zone dizajnirane tako da reflektuju strategiju kompanije LG za tekuću godinu.

G Flex2 zona: redefinisanje oblina

G Flex2 je trenutno najnapredniji LG smart telefon na tržištu, karakteristčan po svom zakrivljenom ekranu koji je ujedno ergonomičan i estetski prijemčljiv. Ovaj uređaj odlikuju Full HD ekran dijagonale 5,5 inča koji prikazuje realističnu i oštru sliku, kao i snažan performans i intutivno korisničko iskustvo, čineći ga savršenim spojem dizajna i tehnologije.

Zona uređaja srednje klase: pristupačni premijum proizvodi

LG će prvi put predstaviti svoju novu seriju smart telefona srednje klase, kreiranih da širokom spektru korisnika pruže sve pogodnosti i napredne karakteristike premijum uređaja. Sva četiri modela – Magna, Spirit, Leon i Joy – nude vrhunski dizajn, ekrane osetljive na dodir i napredne opcije uređaja iz G serije, kao što su Gesture Shot i Glance View. Sva četiri uređaja biće dostupna u LTE i 3G verziji.

Zona nosivih uređaja: Savršen spoj mode i tehnologije

Kompanija LG prikazaće prvi put na MWC kongresu svoja dva modela pametnih satova, stilizovanih nosivih uređaja. Svojim klasičnim i kosmopolitskim dizajnom, LG Watch Urbane je oličenje lepote luksuznog, vanvremenskog uređaja. LG Watch Urbane LTE je prvi pametni sat na svetu koji nudi mogućnosti LTE i NFC tehnologije. Ovaj jedinstveni uređaj može da obavlja razgovore putem VoLTE servisa, kao i da šalje i prima informacije bez povezivanja sa smart telefonom. LG Watch Urbane LTE može da funkcioniše i kao voki-toki zahvaljujući svojoj push-to-talk (PPT) funkciji koja omogućava povezivanje sa više uređaja istovremeno, dok NFC tehnologija omogućava mobilno plaćanje i povezivanje sa smart automobilima.

Zona IoT servisa: centar života naših mobilnih uređaja  

Prema podacima Instituta za elektronsku tehnologiju u Južnoj Koreji (KETI), kompanija LG Electronics podnela je zahtev za patentiranje 139 uređaja koji koriste IoT platformu, što je čini prvom u svojoj zemlji, a četvrtom na svetu. LG će u svojoj IoT zoni demonstrirati kako G Flex2 može daljinski da kontroliše kućne uređaje, omogućavajući ukućanima da nadgledaju svoje domove putem kamera za video nadzor i da primaju poruke putem smart telefona ukoliko dođe do provale.

„Veoma smo uzbuđeni zbog ovogodišnjeg MWC kongresa, jer ćemo predstaviti 170 vrhunskih proizvoda koji prezentuju raznolike tehnološke pravce kojima stremi naša kompanija. Od smart telefona do nosivih uređaja i IoT platforme, dokazali smo da nismo samo učesnici, već i lideri u razvoju mobilnih tehnologija. Naše prisustvo na Svetskom kongresu mobilne telefonije će upravo to demostrirati“, rekao je Džuno Čo (Juno Cho), predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Share.

Leave A Reply