LG G4 u Vipu uz dvogodišnji 1GB internet dodatak

0

Moćni smart telefon LG G4 je od srede, 3. juna samo u Vipu dostupan uz 1 GB interneta, i sa poleđinom izrađenom od prave kože.

Svi oni koji do kraja avgusta 2015. godine sklope postpejd ugovor uz ovaj uređaj dobiće internet dodatak od 1GB tokom trajanja ugovorne obaveze od 24 meseca, za brzi surf u Vip 4G LTE ili 3G mreži. Korisnici samo u Vipu dobijaju uređaj sa  vrhunskom kožnom poleđinom u odabranoj boji – crnoj, braon ili bord, uz dodatnu metalik sivu masku sa 3D šablonima.

LG G4 je prvi smart telefon sa IPS Quantum ekranom od 5.5“ koji pruža 20% bolju reprodukciju boja, 25% veći nivo osvetljenosti i čak 50% veći kontrast. Advanced In-Cell Touch (AIT) tehnologija omogućava odličan prikaz boja i veoma brz odziv ekrana. Kamera od 16 MP sa otvorom blende od F1.8 senzoru daje 80% više svetlosti. Prilagođavanjem podešavanja kamere kreiraju  se profesionalne fotografije, a korisnik ima mogućnost da kontroliše fokus, brzinu okidanja, ISO osvetljenje, ekspoziciju i balans bele boje. Vrhunska prednja kamera od 8 MP idealna je za pravljenje grupnih fotografija uz dodatne funkcije kao što su Gesture Shot i Gesture View.

LG G4 je i zvanični telefon ovogodišnjeg Vip Beach Masters prvenstva koje se odigrava u devet gradova Srbije.

Uređaj je dostupan po ceni od 9.990 dinara u Smart Max tarifi.

Share.

Comments are closed.