LG dobitnik mnogobrojnih priznanja u Barseloni  

0

LG G3 dobio je nagradu za najbolji smart telefon, dok je LG G Watch Urbane pobrao čak devet nagrada na Svetskom kongresu mobilne telefonije. 

Na Svetskom kongresu mobilne telefonije u Barseloni (MWC), asocijacija GSMA proglasila je LG G3 „Najboljim smart telefonom godine“, zahvaljujući njegovom jedinstvenom kvalitetu, velikom broju korisnih funkcija i jednostavnoj upotrebi. Takođe, LG Watch Urbane i LG Watch Urbane LTE, dva nova modela pametnih satova kompanije LG Electronics (LG), osvojili su čak devet nagrada najprestižnijih medijskih kuća.

U kategoriji pametnih satova, mnogobrojni istaknuti mediji iz oblasti tehnologije imenovali su LG Watch Urbane i LG Watch Urbane LTE za najbolje pametne satove godine. Časopisi i portali Android Authority, Android Central, PC Pro i Ubergizmo nagradili su LG Watch Urbane za svoj jedinstveni dizajn koji je spoj klasičnog, kosmopolitskog i analognog. Prvi pametni sat na svetu koji koristi LTE mrežu, LG Watch Urbane LTE, dobio je priznanje za best-of-show uređaj od strane magazina Android Central, AndroidPIT, Digital Trends, Expert Reviews i TechnoBuffalo. Ovaj uređaj prepoznat je kao prvi pametni sat koji pruža korisnicima mogućnost plaćanja koja koristi NFC tehnologiju, kao i najsnažniju bateriju u industriji.

„Počastvovani smo što je toliko mnogo organizacija priznalo trud koji smo uložili u kreiranje LG G3 smart telefona i Urbane pametnih satova. Nastavićemo da uvodimo inovacije i usavršavamo svoje premijum modele smart telefona i nosivih uređaja, kako bismo poboljšali svakodnevicu naših korisnika“, rekao je Džuno Čo (Juno Cho), predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Share.

Comments are closed.