Lenovo razvio svoj prvi kombinovani uređaj – kameru i smart telefon u jednom

0

Kako bi omogućilla da se u pokretu lakše uhvate i podele životni trenuci, kompanija Lenovo je danas na kongresu „Mobilni svet 2015” predstavila tri uzbudljiva nova uređaja u svom portfoliju smart telefona: pametne telefone VIBE Shot i A7000 i Lenovo Pocket Projector.

Sa povezanošću i mobilnošću koja motiviše potrošače da zabeleže i podele sa drugima još više životnih isečaka, dizajnirali smo VIBE Shot da im pomognemo da uhvate svaki trenutak. Svoj prvi 2 u 1 uređaj VIBE Shot napravili smo tako da bude prava kombinacija kamere i pametnog telefona. Prvo, to je fantastična kamera koju će ljubitelji fotografije obožavati, i kao drugo, nezavisni pametni telefon krcat performansama. Prepoznali smo trend da mnogi ljudi više vole veće ekrane na smart telefonima, te takođe predstavljamo novi A7000 smart telefon. Ekran od 5,5 inča čini ga spremnim za zabavne sadržaje i prvi je pametni telefon u industriji sa Dolby Atmos® tehnologijom. Kako bismo pružili ljudima mogućnost da na velikom ekranu prikažu zabavne sadržaje kada god im se za to ukaže prilika, otkrivamo i novi Lenovo Pocket Projector.

VIBE Shot – glavni šampion sa svim funkcijama kamere i pametnog telefona

Kada su u potrazi za digitalnom kamerom solidnog kvaliteta, ljubitelji fotografije će se okrenuti uređaju VIBE Shot koji ima kameru neverovatnog kvaliteta i interaktivnosti. Sada korisnici mogu da imaju najbolje od oba sveta sa snažnom samostalnom tehnologijom pametnog telefona koju pruža VIBE Shot.

Za fotografe početnike, obezbedili smo VIBE Shot kameru sa svrsishodnim tehnologijama, počevši od zadnje kamere od 16 megapiksela sa šestodelnim modularnim sočivom. Kamera ima senzor za slabo osvetljenje širom svog 16:9 rama za fotografisanje na mračnim mestima ili noću. Zahvaljujući blicu u tri boje, svetlo fotografije se automatski prilagođava svetlosnim uslovima ambijenta, a optička stabilizacija slike smanjuje zamućenje slika i čini ih oštrim. Život ne čeka uvek da se napravi savršena fotografija, ali VIBE Shot je spreman da ga prati svojim infracrvenim fokusom koji je duplo brži nego običan autofokus i fizičkim dugmetom za slikanje, što znači da više nema mučenja sa traženjem pravog mesta na ekranu za klik. Opremljeni unapred namešenim Smart podeševanjima i naprednim Pro podešavanjima, korisnici sada mogu da koriste kameru kako žele lako prelazeći iz jednih podešavanja u druge samo uz pritisak na prekidač.

Kada je vreme za razgovor ili povezivanje na Internet, VIBE Shot je spreman sa prelepim FHD displejem od 5 inča i jednako snažnim performansama. Ovaj pametni telefon radi na sistemu Android™ 5.0 Lollipop na Qualcomm® Snapdragon™ procesoru, i nudi čak 32GB skladišta sa opcijom za dodavanje mikro-SD kartice sa dodatnih 128 GB muzike, filmova i slika. Postavljajte i preuzimajte podatke brzo uz LTE konekciju ili se povežite na WI-Fi, a čak možete i da rukovodite različitim planovima za podatke uz mogućnost dual-SIM kartica. VIBE Shot olakšava dolaženje do druge strane kamere sa selfi kamerom od 8 megapiksela. Ova funkcionalnost dolazi u elegantnom, tankom i laganom ramu od aluminijuma, dostupnom u crvenoj, beloj i sivoj boji.

A7000 – prvi pametni telefon na svetu sa tehnologijom Dolby Atmos

Lenovo A7000 telefon dolazi sa briljantnim HD displejem od 5,5 inča sa ultraširokim uglovima i pokretačkom audio-tehnologijom iz kompanije Dolby. To je prvi pametni telefon na svetu sa Dolby Atmos tehnologijom. Korisnici će odmah moći da čuju preko slušalica razliku koju donosi Dolby Atmos ozvučenje: zvuk ljudi, mesta, stvari i muzike postaju snažniji i dolaze iz svih pravaca, uključujući i deo iznad glave, i to neverovatne jasnoće, bogatstva i dubine. Glasovi i buka imaju širi obim, od visokog do niskog, sa velikom suptilnošću prelaska sa jednih na druge. Ova tehnologija takođe čini jačinu zvuka konzistentnijom pri puštanju svih vrsta sadržaja.

Pored impresivnih audio i vizuelnih tehnologija, ovaj multimedijalni smart telefon dolazi sa nekoliko funkcija koje traži današnje mobilno tržište. Android 5.0 sistem na MediaTek True8Core™ procesoru sa 4G LTE konekcijom omogućava brz rad sa glasom i podacima, ai čak ima i dual SIM ulaz, kako bi mogli da se odvoje podaci za dva telefonska broja, zajedno sa dve kamere. Model A7000 je veoma prenosiv, debljine je samo 7,9mm i težak 140 grama, što ga čini lakim za pakovanje u torbu ili džep. Ovaj telefon dolazi u dve boje: Onyx Black (onikscrna) ili Pearl White (bisernobela).

Oba smart telefona, i VIBE Shot i A7000 imaju prepoznatljive Lenovo DOit aplikacije uključujući SHAREit za lako deljenje fajlova, fotografija itd. između uređaja; CLONEit za transfer podataka na novi telefon; SYNCit za bekapovanje kontakata, poruka i podataka o pozivima, a SNAPit Camera je dostupna samo na Vibe Shot telefonu i služi za korišćenje različitih modula za fotografisanje i profesionalne fotografske funkcije.

Lenovo_Pocket_Projector_White__Light_Stream_sts_624398785.jpgLenovo džepni projektor – projektuj život bilo gde koristeći Android uređaje

Kreirali smo neverovatno pogodan Lenovo džepni projektor da bismo iznenadili i obradovali ljubitelje svih vrsta medija, koji su ograničeni prostorom na svojim malim ekranima na mobilnim uređajima, ili koji samo žele zagarantovanu zabavu. Lenovo džepni projektor dodaje novu dimenziju procesu gledanja i razmene sadržaja.

Jednostavno povežite projektor sa kompatibilnim Android uređajem1 i on će neposredno da uveća filmove, slike, pa čak i poslovne prezentacije, projektujući ih u čak do 110 inča na svaki zid ili površinu i u uslovima sa malom količinom svetla. Sa jakim kontrastom optičkog mehanizma od 50 lumena, projektor prikazuje raznobojne, svetle i živahne slike i automatski ispravlja distorziju dozvoljavajući korisnicima da ga okreću do 90 stepeni u cilju boljeg pregleda. Svojim dualnim zvučnicima, ovaj prenosiv projektor takođe pruža snažan zvuk.

Potrebno je samo nekoliko sekundi da se postavi Lenovo džepni projektor i on može da projektuje sadržaj sa pametnog telefona preko wireless-a i preko DLNA ili Miracast programa. Kada se koristi bez kabla, korisnici mogu da projektuju film u punoj dužini jednim jedinim punjenjem, sa baterijom koja traje više od dva sata. Projektor podržava najčešće korišćene multimedija formate fajlova. Da bi podržao velike digitalne bilbioteke, projektor sadrži do 32 GB memorije na microSD kartici.

Što je najbolje od svega, kompaktan i lagan Lenovo džepni projektor može da stane u skoro bilo koji džep, što ga čini obaveznim uređajem svih onih koji žele da uživaju u digitalnom sadržaju u bilo koje vreme.

Share.

Leave A Reply