Legendarni Nokia 6310 telefon se vratio, dvadeset godina nakon originalnog izdanja

0

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je dostupnost novog Nokia 6310 telefona. Uređaj dolazi u originalnom i legendarnom obliku Nokia 6310 telefona, sa prepoznatljivom baterijom koja traje dugo, izdržljivim kućištem napravljenim da traje i klasičnom igricom Snake iz 90-ih!

Nokia 6310 je telefon koji predstavlja 20 godina proteklog vremena sa suptilnim promenama poput modernih funkcija, uključujući veće dugmiće, uvećani meni, i bežični FM radio. Čežnja za nostalgijom novi Nokia 6310 telefon čini savršenim izborom.

Novi telefon je osvežen i redizajniran, čineći vreme provedeno ispred ekrana sada još lakšim i ugodnijim. Sa većim dugmićima i ekranom možete da čitate poruke, da se povezujete sa vašim najdražima ili da lako i brzo pronađete aplikacije koje želite.

Uz Nokia 6310 telefon, sve je zabava i igra; možete da slušate svoje omiljene kanale sa vestima, prenose sportskih utakmica ili muzičke stanice u pokretu uz pouzdanu povezanost ili da igrate igricu Snake! Ovaj telefon vam pomaže da maksimalno iskoristite svoje vreme za odmor, bilo da se družite sa prijateljima ili se opuštate nakon dugog dana na poslu.

Nokia 6310 ima bateriju koja može da traje nedeljama između dva punjenja, tako da sada možete ostati u kontaktu sa svojim najbližima i provoditi manje vremena brinući se o tome gde ste ostavili punjač. Sa svojom dugotrajnom baterijom, Nokia 6310 pruža pouzdanost koja vam je potrebna.

Redizajniran i osvežen za bolje iskustvo, Nokia 6310 telefon je napravljen da traje tako da ga možete koristiti još duže. Uz izdržljivost na prvom mestu, ovaj telefon ima snažno kućište od polikarbonata, dovoljno jako da izdrži izazove svakodnevnog korišćenja.

Adam Ferguson, direktor marketinga proizvoda u kompaniji HMD Global, domu Nokia telefona, rekao je: Više ih ne prave kao pre je fraza koje smo se odrekli. I dalje pružamo taj prepoznatljiv kvalitet izrade kada je reč o svim našim uređajima. Nedavno smo predstavili novi Nokia XR20, pametni telefon koji može da izdrži sve što život stavi pred njega, koji za mene predstavlja Nokia 3310 telefon u pametnom telefonu za moderno doba, a sada se vratio i Nokia 6310 telefon, i to bolji nego ikada pre.

„Za sve ljubitelje klasičnih telefona, reč je o originalnom i legendarnom modelu, i mada je njegov zakrivljeni ekran dijagonale 2,8 inča možda nov, još uvek ima svoj poznati dizajn i funkcionalnost. Kao jedan od začetnika opšte rasprostranjenog trenda korišćenja mobilnih uređaja 2001. godine, nije iznenađujuće videti njegov uticaj i nakon 20 godina. To je nasleđe koje će novi Nokia 6310 telefon nastaviti u narednih 20 godina.”

Dostupnost

Nokia 6310 telefon je dostupan u Srbiji u crnoj boji, a klikom na dugme “Kupi od” na lokalnom veb-sajtu se možete informisati o prodavcima kod kojih je telefon dostupan: https://www.nokia.com/phones/srl_rs/nokia-6310

Share.

Leave A Reply