Lars Silberbauer se pridružuje kompaniji HMD Global na poziciji direktora marketinga

0

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je da se Lars Silberbauer priključio kompaniji na poziciji direktora marketinga.

Lars će predvoditi sve marketinške aktivnosti kompanije HMD Global za celokupan portfolio Nokia pametnih telefona, klasičnih telefona, tableta i aksesoara, kao i HMD Global usluge za korisnike i preduzeća.

Lars će direktno odgovarati Florianu Seicheu, izvršnom direktoru, dok nastavlja da razvija svoju dugoročnu strategiju rasta za kompletan portfolio Nokia uređaja i usluga kompanije HMD Global.

Lars je izjavio: „Srećan sam što se priključujem kompaniji HMD Global u tako uzbudljivom trenutku. Upravo smo predstavili novi revolucionarni pretplatnički servis koji za cilj ima da promeni način na koji posmatramo vlasništvo nad telefonima i najekološkije telefone koje smo ikada kreirali. Korisnici pozitivno reaguju na naš inovativan Circular pretplatnički servis koji u svojoj srži ima održivost. Radujem se bliskoj saradnji sa marketinškim timom kako bismo nastavili da podstičemo digitalnu transformaciju u našim marketinškim operacijama, sa ciljem da postanemo uticajan digitalni lider i povežemo svet bez ugrožavanja planete.”

Pre dolaska na poziciju direktora marketinga u kompaniji HMD Global, Lars je predvodio brend, marketing i digitalne timove u Međunarodnom olimpijskom komitetu i takođe je bio viši potpredsednik MTV digitalnog studija gde je bio fokusiran na unapređenje MTV momentuma kroz digitalne i društvene kanale. Lars je takođe radio u kompaniji LEGO kao globalni viši direktor, gde je uneo revoluciju u digitalni otisak kompanije kroz transformisanje brenda koji nije bio zastupljen na društvenim mrežama u jednog od najuticajnijih digitalnih lidera na svetu.

Share.

Leave A Reply