Kontroliši lične finansije uz 3u1 kreditnu karticu Telenor banke

0

Standardne kreditne kartice pružaju uglavnom iste usluge, ali Telenor banka u svojoj ponudi ima prvu onlajn kreditnu liniju. Jedinstvena je po tome što sadrži tri proizvoda u jednom.

Može se koristiti kao revolving kreditna kartica, kao kredit za refinansiranje postojećih obaveza uz dodatna pristupačna sredstva za potrošnju ili za bezkartična onlajn plaćanja, kao što su računi za infostan ili struju.

Credit frontPosebnost ove kartice ogleda se u tome što ne morate da primate platu preko Telenor banke da biste je imali. Uz kreditni limit od milion dinara i maksimalni grejs period od 45 dana, ova kreditna linija ide korak dalje i omogućava vam onlajn plaćanja putem internet ili mobilne aplikacije sa vašeg kreditnog računa.

Kao kredit za refinansiranje, ova kreditna linija omogućava vam otplatu refinansiranog iznosa po revolving modelu ili podelom na rate. Minimalna otplata iznosi 5% od ostatka duga ili hiljadu dinara. Mesečna dugovanja se direktno naplaćuju sa vašeg tekućeg računa, gde vam je otplaćeni deo duga odmah raspoloživ za korišćenje.

Ukoliko plaćanja obavljajte putem “Računi na klik” usluge, transakcija sredstava izvršiće se bez provizije. Možete takođe izvršiti interna ili eksterna plaćanja na drugi račun u Telenor ili bilo kojoj drugoj banci, interni prenos na tekući račun, a možete slati novac na imejl ili mobilni telefon putem aplikacije uz niže provizije.

Na kraju, isprobajte i jednu od dodatnih pogodnosti prve kreditne linije u onlajn bankarstvu – mogućnost naprednog upravljanja kreditnom MasterCard karticom putem interneta ili mobilne aplikacije. Na taj način, uštedećete vreme planirano za odlazak u banku i sve završiti onlajn, u samo par klikova.

Share.

Comments are closed.