Konferencija „DiGiTrans“u organizaciji Unije poslodavaca Vojvodine

0

U organizaciji Unije poslodavaca Vojvodine, a pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, 02. novembar 2023. godine u Edukativnom centru Novi Sad sa početkom u 10 časova, održaće se konferencija „DiGiTrans“.

Već duže vreme Sektor za digitalnu transformaciju Unije poslodavaca Vojvodine, ukazuje na neophodnost pokretanja, vođenja i realizovanja kompletnog procesa prilgođavanja MSP sektora novim načinima razmišljanja i poslovanja. U skladu sa tim, u partnerstvu sa Pokrajinskom vladom, ovom konferencijom započinje ovaj proces. Zajednička vizija je da svi preduzetnici budu spremni za izazove današnjeg vremena i brzih promena, te da zajedno budemo konkurentni sa svetskim kompanijama koje postaju sve prisutnije na našem tržištu.

Neke od tema koje će se obraditi na konferenciji: kako postati efikasniji i efektivniji u poslovanju, zašto je važno kreiranje i modelovanje poslovnih procesa, digitalni alati koji pojednostavljuju proces knjigovodstva, kako digitalni marketing može postati alat za brži i lakši razvoj malih preduzeća, kako doći do konsultanata i novčanih sredstava za finansiranje poslovne i digitalne transformacije, kako pronaći softverske alate koji će vam omogućiti da poslovanje postane brže, efikasnije i sigurnije, kako da iskoristite IT za poboljšanje performansi vašeg preduzeća, istovremeno se osiguravajući da vaša IT infrastruktura bude sigurna od potencijalnih pretnji, kako se plaća na on-line platformama i kako da digitalizujete vaš prvi kontakt sa poslovnim partnerom…

Konferenciju otvara pokrajinski sekretar Dr Nenad Ivanišević.

Sve informacije nalaze se na sajtu konferencije – www.digitrans.pro.

Share.

Leave A Reply