Kompanija SES imenovala novog direktora marketinga za centralnu i istočnu Evropu

0

Svetski sateltiski operator SES (kotirana na berzama Euronext Paris i Luxembourg pod oznakom SESG) danas je objavio da je Urszula Marzec nova direktorka marketinga i PR-a za centralnu i istočnu Evropu.

Varšava, 10. mart, 2015. –Urszula Marzec ima više od 10 godina iskustva u oblasti brend menadžmenta, marketinga i PR-a. Nastaviće da pozicionira kompaniju SES u regionu i pomoći će tehničkim dostignućima satelita kompanije SES ASTRA.

Pre dolaska u kompaniju SES, Marzec je bila deo tima „MTG” World gde je bila zadužena za sve marketing i PR aktivnosti kompanije Viasat kanali u Poljskoj – kreiranje i implementaciju kompletnog PR-a i marketinških komunikacionih strategija, upravljanje budžetima i saradnja sa agencijama i poslovnim partnerima. Takođe njeno zaduženje je bilo uspostavljanje i jačanje B2B saradnje, posebno u okviru projekata za digitalne platforme i kablovske mreže operatora. Pre rada u „MTG World” bila je deo tima „CANAL+ Cyfrowy”.

Marzec poseduje postdiplomsku diplomu Varšavskog ekonomskog fakulteta iz oblasti marketinga i logistike.

Malgorzata Slusarczyk_ASTRA CEEMarketing tim kompanije SES ASTRA CEE proširen je i deo njega je Malgorzata Slusarcyzk. Malgorzata će biti odgovorna za poslovne marketinške operacije, PR i aktivnosti sa klijentima iz Češke i Slovačke. Radila je u medijskoj industriji od 2000. gde je obavljala više funkcija u „Discovery Communications”, „Chello Media” i „Orange – Mobile Multimedia Division”.

„Veoma sam srećan što u trenutku intenzivnog razvoja, naš CEE tim postaje bogatiji za dva iskusna stručnjaka”, prokomentarisao je Martin Ornass-Kubacki, potpredsednik i glavni regionalni direktor kompanije SES za centralnu i istočnu Evropu.

Share.

Comments are closed.