Kompanija MasterCard postavila Jelenu Ristić na poziciju direktora prodaje za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine

0

Kompanija MasterCard postavila je Jelenu Ristić na poziciju direktora prodaje za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Jelena će biti zadužena za aktivnosti na ovim tržištima i odgovorna za dalji razvoj elektronskih plaćanja u saradnji sa partnerima ove kompanije iz bankarskog, trgovačkog i telekomunikacionog sektora u regionu.

Jelena je došla u kompaniju MasterCard 2009. godine na poziciju menadžera za odnose sa klijentima (Account Manager) i u toj ulozi je značajno doprinela implementaciji strategija kompanije MasterCard u Srbiji i Crnoj Gori, kao i osnivanju predstavništva ove kompanije u Beogradu 2013. godine. Pre dolaska u kompaniju MasterCard, Jelena je stekla značajno iskustvo u Sektoru za kartičarske operacije Banca Intesa, a zvanje mastera iz oblasti finansija, bankarstva i osiguranja stekla je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

„Uzbuđena sam zbog preuzimanja ove pozicije na ovako dinamičnim tržištima u periodu kada platne tehnologije rastu i razvijaju se. Srbija već predvodi u usvajanju novih tehnologija i novih načina za plaćanje na Balkanu, a Crna Gora i Bosna i Hercegovina se ubrzano priključuju tom trendu. Radujem se što ću nastaviti da doprinosim daljem razvoju naših uspešnih projekata i ostvarivanju značajnih i trajnih rezultata za kompaniju MasterCard“, rekla je Ristićeva.

Share.

Comments are closed.