Kingston prvi dobavljač koji je dobio validaciju Intelove platforme za DDR5 memoriju

0

Kingston Technology Europe Co LLP, podružnica Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i rešenjima, najavio je da će njegovi nadolazeći DDR5 UDIMM dobiti validaciju Intel platforme. Ovo predstavlja prvu i verovatno najvažniju prekretnicu u potvrđivanju kompatibilnosti između Kingstonovih DDR5 memorijskih rešenja i Intelove platforme, kada je u pitanju DDR5 memorija.

Kingstonov nadolazeći DDR5 portfolio biće prvo u nizu rešenja koja nude visoke performanse, od niskog do velikog kapaciteta i dostupnost u raznim formatima, a koja su zasnovana na DDR5 tehnologiji, i koja će debitovati tokom sledeće godine. Nakon razvoja nove generacije DDR memorije, Kingston isporučuje preko 10.000 DDR5 UDIMM semplova velikim proizvođačima matičnih ploča i tehnološkim partnerima u prilog lansiranju platforme. Ranom podrškom partnerima, Kingston čini svoj deo posla kako bi postavio temelje za uspešno lansiranje proizvoda.

Više od tri decenije Kingston je brend memorije koji kupci biraju kada sklapaju svoje sisteme. Ranije ovog meseca, Kingston je objavio da je rangiran kao najbolji nezavisni dobavljač DRAM modula u svetu prema najnovijim rang listama koje su bazirane na prihodima, a koje objavljuje analitička kompanija TrendForce. Ovo je 18. godina zaredom da kompanija drži prvo mesto i učvršćuje Kingston kao vodeću snagu na tržištu. Sa lansiranjem novih platformi na vidiku, Kingston se sprema da na tržištu predstavi niz DDR5 memorijskih modula sa poboljšanjima performansi, integriteta podataka, gustine i skalabilnosti.

“Radujemo se otkrivanju našeg najnovijeg DDR5 portfolija, uložili smo značajna sredstva u predstojeće lansiranje”, rekao je Bernd Dombrowsky, potpredsednik prodaje i marketinga, Kingston EMEA. „Ranim nabavkama komponenti tokom globalne nestašice, kako bi pomogli naše proizvodne infrastrukture sa najnovijim DDR5 platformama, u mogućnosti smo da odgovorimo na veliku potražnju. Od partnerskog nivoa saradnje pa sve do krajnjeg korisnika, Kingston je sa vama, za sve one koji hoće da preuzmu lidersku poziciju sa narednom generacijom memorije. ”

Kingstonova memorija je podržana ograničenom doživotnom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingstonovom pouzdanošću. Za više informacija posetite kingston.com.

Share.

Leave A Reply