Kingston FURY oslobađa DDR5 performanse!

0

Kingston Technology Europe Co LLP, ogranak u okviru Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, lansirao je svoj napredni Kingston FURY™ Beast DDR5.

Kingston FURY Beast DDR5 dolazi zajedno i sa lansiranjem Intel® Z690 čipseta i 12. generacije Intel® Core™ procesora (kodnog naziva „Alder Lake-S“). Radi se o novoj platformi koja koristi novi memorijski standard, donoseći globalnoj publici DDR5 napredak performansi i integriteta podataka.

Unapređujući brzinu, kapacitet i pouzdanost, Kingston FURY Beast DDR5 donosi čitav arsenal poboljšanih funkcija kao što je on-die ECC (ODECC) za unapređenu stabilnost pri ekstremnim brzinama, dvostruke 32-bitne podkanale za povećanu efikasnost, kao i integrisano kolo za upravljanje napajanjem na modulu (PMIC) koje donosi snagu tamo gde je ona i najpotrebnija. Prilikom igranja na najekstremnijim postavkama, strimovanju u 4K+ ili pokretanju velikih i zahtevnih animacija ili 3D renderingu, Kingston FURY Beast DDR5 je ono što vam je potrebno za prelazak na viši nivo, uz besprekornu vezu između stila i performansi.

„Uzbuđeni smo što je DDR5 konačno tu i što je naša ponuda iz Kingston FURY asortimana spremna za igrače i entuzijaste “, rekla je Ivona Zalevska, poslovna menadžerka DRAM-a, Kingston EMEA. „Ponosni smo što korisnici mogu sastavljati sisteme sa pouzdanošću i znanjem da je Kingston FURY Beast DDR5 testiran i odobren od strane kompanija kao što su MSI®ASUS®ASRock®, i Gigabyte™, vodećih svetskih proizvođača matičnih ploča.“

Sa naprednim brzinama, Plug N Play mogućnosti na 4800MHz, Kingston FURY Beast DDR5 je idealan za igrače i entuzijaste koji traže najbolje performanse od svojih platformi nove generacije.

Pored toga, Kingston FURY Beast DDR5 je spreman i sertifikovan za Intel XMP 3.0, što znači da korisnici mogu očekivati ​​lako, stabilno i sertifikovano iskustvo overklokovanja. Osim toga, nove funkcije omogućavaju i jedinstven doživljaj igranja uz dva prilagodljiva profila koji su namenjeni brzinama i vremenu.

Kingston FURY Beast DDR5 je dostupan u vidu pojedinačnih modula od 16 GB kao i u kompletima od 2 modula, pri brzinama od 4800 MHz i 5200 MHz. Podržan je ograničenom doživotnom garancijom i legendarnom Kingstonovom pouzdanošću.

Za više informacija posetite kingston.com.

Share.

Leave A Reply