Kingston FURY dodaje u asortiman DDR5 memoriju serverske klase sa mogućnošću overklokovanja

0

Kingston FURY, divizija za uređaje visokih performansi u okviru Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, u svoju ponudu DDR5 memorija dodaje Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM, novi memorijski modul serverske klase koji se može overklokovati i koji je dizajniran da zadovolji zahteve radnih stanica nove generacije i high-end desktop računara.

Za platforme koje koriste DDR5 registrovane DIMM-ove, Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM-ovi obezbeđuju visok propusni opseg i povećanu pouzdanost koji su potrebni korisnicima kao što su kreatori sadržaja, inženjeri i profesionalci za obradu podataka da bi ispunili zahteve radnog opterećenja najnovijih aplikacija, sve to bez žrtvovanja integriteta podataka i superiornosti kvaliteta memorije serverske klase. DDR5 registrovani DIMM-ovi imaju ECC ugrađen u komponentu DRAM memorije i podržavaju ECC na nivou modula, sposoban da otkrije i ispravi višebitne greške.

Uz Plug N Play na 4800MT/s1, Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM omogućuje korisnicima automatski overklok bez potrebe za dodatnim podešavanjima. Korisnici mogu birati i između jednog od Intel XMP 3.0 sertifikovanih i kvalifikovanih četverokanalnih ili osmokanalnih kompleta za matičnu ploču koji ostvaruju brzine do 6000MT/s sa fabrički podešenim vremenima, brzinama i naponom.

“Kingston FURY je uzbuđen što može da proširi snagu DDR5 na one kojima je potrebna memorija visokih performansi u kategoriji radnih stanica i vrhunskih desktopa“, rekla je Ivona Zalevska, DRAM poslovni menadžer, Kingston, EMEA. „ Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM-ovi nastavljaju Kingstonovo nasleđe od preko tri decenije rada na memorijama serverske klase koje su dovoljno pouzdane za najveće svetske data centre.“

Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM-ovi dostupni su u jednom modulu kapaciteta do 32GB, kompletima od 4 do 128GB i kompletima od 8 do 256GB. 100% testirano na brzinu i podržano ograničenom doživotnom garancijom i legendarnom Kingstonom pouzdanošću.

Share.

Leave A Reply