Kako biti duplo kul

0

Svako ima svoje mesto pod suncem. Ja sam svoje pronašao u ćošku jedne dnevne sobe, blizu velike zastakljene terase sa odličnim pogledom. Mnogobrojne kolege različite starosne dobi iz komšiluka mi se ljubazno javljaju svakog jutra. Proćaskam sa svakim, čak i sa modelima drugih kompanija, iako osećam da mi ponekad zavide.

Porodica u kojoj sam završio je idealna, redovno me održavaju, a dijagnostiku i čišćenje radim sam. Pošto sam jednostavan za korišćenje, čak i najmlađi član porodice od 10 godina može bez problema da me uključi i podesi.

Oprostite, nisam se predstavio, ja sa LG DUAL COOL & PURE, klima uređaj i prečišćivač vazduha u jednom aparatu. Da bih opravdao ime, uvek moram da ponudim duplo više od drugih. Zvuči naporno, ali moj posao je uživancija. Ukućani redovno podešavaju idealnu klimu kako im odgovara, a pošto sam razgiban i mogu da podesim krilca horizontalno i vertikalno, treba mi malo vremena da ceo stan bude prijatno osvežen i sa ravnomernom temperaturom u svakom kutku. Inače, mogu da ohladim prostoriju 40% brže nego ostali, ali ne volim to da pominjem kolegama, da se ne bi uvredili. Tajna mog uspeha je u dual inverter kompresoru zbog koga radim brže i bez buke, osvežavam bolje i održavam temperaturu efikasnije zbog čega imam 10. godina garancije na kompresor. 

Kada sam stigao u novi dom, primetio sam da ukućani kijaju šesto. Pretpostavljam da je zbog prašine, jer se u blizini nalazi jedno gradilište, ali moguće je da je i zbog sezone alergija. Kolege mi kažu da je i kod njih situacija slična. Za razliku od ostalih, ja imam rešenje zahvaljujući mojim kreatorima iz kompanije LG: Zbog specijalnog Plazma Jonizatora i ultrafinog senzora koji može da registruje čestice prašine i neželjenih mikroorganizama, uključujući alergene. Svaku česticu od 0.02μm veličine kojoj nije mesto u dnevnom boravku efikasno eliminišem za manje od pola sata. Ako primetim da u vazduhu prostorije nešto ne valja, odmah obavestim ukućane u četiri različite boje, tako da znaju da treba da me uključe. Temeljno uklanjam 99.9% neželjenih čestica u vazduhu prostorije, a još sam bolji u otklanjanju neprijatnih mirisa, tako da je ambijent u kome radim uvek svež i sterilisan. Ukućani više ne kijaju dok su u dnevnom boravku, a i deluju mi veselije nego ranije. Možda to ima veze i sa komunalijama, jer sam čak 70% efikasniji u trošenju električne energije, pa pretpostavljam da su zadovoljni koliko sam im uštedeo para kada im stigne račun za struju.

Ako do sada niste zaključili, prilično sam pametan uređaj, pa omogućavam i daljinsku kontrolu preko mobilnih telefona preko aplikacije ThinQ. Često se desi da me ukućani uključe dok su negde napolju, na putu do kuće, tako da sve bude spremno kada zakorače u svoj dom. Dodatno omogućavam i glasovnu komandu, ali priznajem da tu ponekad imam poteškoća. Naime, od skora se pojavilo jedno malo stvorenje čije glasovne komande uopšte ne razumem, a mislim da i ostali ukućani imaju isti problem. Siguran sam da ćemo se prilagoditi, jer primećujem koliko svi uživaju dok ja radim, posebno kada zadremaju tokom dana.

Biti duplo kul nije lako, ali je neuporedivo lakše kada sam ja u blizini.

Više informacija potražite na https://www.lg.com/rs/klime.

Share.

Leave A Reply