Jubilarni deseti SoMo Borac ove godine prvi put u Zagrebu

0

Najbolji projekti u regionu iz oblasti digitalnog marketinga koji su obeležili prethodnu godinu dobiće priznanja na jubilarnoj, desetoj po redu, SoMo Borac dodeli nagrada, koja se ove godine održava 11. novembra i to prvi put u Zagrebu.

Reč je o platformi koja okuplja najveće stručnjake iz oblasti digitalnog marketinga stvarajući zajednicu koja doprinosi razvoju i pozicioniranju struke u regionu. U proteklih devet godina, otkad se SoMo Borac održava, proglašeno je 99 pobednika, a najbolje je ocenjivalo gotovo 200 članova žirija koje čine lideri u ovoj oblasti iz celog regiona.

“Sav marketing danas je digitalni marketing. Iako zbog specifičnosti tržišta naš region kaska, jasno je da je celokupan marketing digitalizovan. Ključno za naš dalji razvoj je da pratimo trendove i znanja koja se razvijaju u ovoj oblasti. U regionu postoje veća znanja digitalnog marketinga nego što se na prvi pogled čini. Postoji niz kompanija i agencija koje rade globalne kampanje i imaju vredna iskustva. U novembru na jubilarnoj dodeli SoMo Borca u Zagrebu želimo da okupimo digitalnu zajednicu na jednom mestu i pokažemo šta se sve radi u ovom regionu”, istakla je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorka nagrade SoMo Borac.

Ove godine uz 404 agenciju koja je suosnivač SoMo Borac nagrade, kao partner u projekat ulazi i slovenačka agencija za komunikacijski menadžment Pristop.

“Izuzetno sam srećan što Pristop ulazi kao partner u SoMo Borac nagradu. Tržište digitalnog marketinga prilično je zanemareno u celom regionu i zato smo bez razmišljanja odlučili da sklopimo partnerstvo sa agencijom 404. I ovo nije priča Pristopa i 404, već je nama svima kao stručnjacima koji se bave digitalnim marketingom jako bitno da se sektor razvija u dobrom smeru, a SoMo borac je projekat koji svakako postiže željene rezultate”, dodao je Sašo Dimitrievski, član uprave agencije Pristop.

Nagrada SoMo Borac bira najbolje radove u devet kategorija, koje svake godine bira žiri sastavljen od 20 stručnjaka iz celog regiona. U prvih devet godina, za nagradu je prijavljeno skoro hiljadu projekata, a samo u poslednje tri godine, više od 100 agencija je prijavilo svoje radove za preko 200 različitih brendova, odnosno klijenata.

Share.

Leave A Reply