Još tri dana do završetka konkursa Telenor fondacije „Zamisli sve“

0

Ostalo je još samo tri dana do završetka otvorenog poziva za podršku društveno odgovornim projektima Telenor fondacije pod nazivom ,,Zamisli sve“.

Na konkurs se mogu prijaviti humanitarne i nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Srbiji, slanjem prijave na fondacija@telenor.rs. Minimalna podrška pobedničkim projektima iznosiće 1.000, a maksimalna 15.000 evra.

Kroz ovaj konkurs Telenor fondacija želi da podrži organizacije koje imaju ideju i jasan plan za prevazilaženje nekog društvenog izazova, ili promenu koja može da unapredi određeni segment društva. Tema ovogodišnjeg konkursa je #ZamisliSve, kojom Telenor poziva sve zainteresovane organizacije da predlože inovativna i održiva rešenja koja za cilj imaju prevazilaženje aktuelnih društvenih izazova i stvaranje lepše budućnosti. Akcenat projekata potrebno je staviti na oblasti delovanja Telenor fondacije, a to su obrazovanje, socijalna inkluzija društveno ugroženih grupa, kultura i umetnost i zaštita životne sredine.

Ove godine Telenor fondacija ulazi u trinaestu godinu poslovanja, sa više od 200 projekata realizovanih u saradnji sa 300 partnera. Svaki projekat je, osim novčane podrške, dobio i mogućnosti korišćenja potencijala osnovne delatnosti Telenora, kao i angažovanje  zaposlenih.

Više informacija o načinu prijave možete pronaći na sajtu www.telenor.rs

Share.

Leave A Reply