Izvršni direktori kompanija Intel, Microsoft i Baidu učestvovaće na konferenciji Lenovo Tech World

0

Globalni lideri u industriji razgovaraće o budućnosti računarstva na strateškoj konferenciji o tehnologiji

Kompanija Lenovo je objavila kako će se globalni lideri s područja tehnologije Brian Krzanich, izvršni direktor Intela, Satya Nadella, izvršni direktor Microsofta; i Robin Li, predsednik i izvršni direktor kompanije Baidu pridružiti predsedniku i izvršnom direktoru kompanije Lenovo Yang Yuanqingu na otvaranju konferencije Lenovo Tech World, koja će biti održana 28. maja u Pekingu. Ovi tehnološki lideri će predstaviti najavljivane inovativne tehnologije i govoriće o ulozi koju imaju partnerstva u stvaranju robusnog eko-sistema hardvera i softvera.

brian krizanich intel Li Satya Nadella 2012Yang

Lenovo Tech World je prvi ekskluzivni globalno-tehnološki događaj kompanije Lenovo, na kojem će se okupiti hiljade fanova, medija, partnera i dobavljača iz celog sveta kako bi dobili uvid u perspektivu kompanije kada je reč o novim tehnologijama, uključujući nosive uređaje, pametne telefone, tablete, PC računare, softver i cloud usluge. Na događaju Tech World, kompanija će predstaviti inovacije na proizvodima koji će promeniti način na koji potrošači koriste uređaje i započeti dijalog o budućim revolucionarnim konceptima koji će dramatičnije promeniti način na koji potrošači žive, rade i igraju se.

„Inovacija je u srcu svega što radimo, a iza scene se radi puno istraživanja i razvoja inovacija koje naši fanovi nikada ne vide,“ izjavio je Yang Yuanqing, predsednik i izvršni direktor kompanije Lenovo. „Na događaju Lenovo Tech World, cilj nam je pružiti našim gostima pogled iznutra kako bi dobili uvid gde je Lenovo tehnologija danas i šta može biti očekivano u budućnosti.“

Pored toga što će biti predstvaljena najavljivana istraživanja i novi tehnološki proizvodi, na događaju Tech World će takođe biti prikazano kako kompanija Lenovo menja sebe budući da je tokom protekle decenije od kompanije koja je kupila poslovanje kompanije IBM za proizvodnju PC računara i koja je vredela 3 milijarde dolara, postala tehnološki lider i kompanija vredna 39 milijardi dolara, koja je prošle godine kupila Motorola Mobility i IBM poslovanje u vezi sa x86 serverima. Dok su obe nedavne akvizicije poboljšale prisutnost kompanije Lenovo na tržištima pametnih telefona odnosno servera, na događaju Tech World Lenovo će govoriti o tome gde će dalje tehnologija odvesti kompaniju i potrošače.

Lenovo Tech World delimično sponzoriše kompanija Intel, jedan od dugogodišnjih tehnoloških partnera kompanije Lenovo, a mnogi proizvodi o kojima će biti govoreno na konferenciji Tech World zasnovani su na najnovijim tehnologijama kompanije Intel. Posetioci konferencije Tech World biće u prilici da isprobaju niz novih proizvoda, čuju sve o novim mogućnostima od naših timova za istraživanje i razvoj i sami vide kako Lenovo nastavlja svoju transformaciju od vodećeg proizvođača PC računara do svetskog tehnološkog lidera.

Share.

Comments are closed.