Iz ženskog ugla: Je li moguće istovremeno graditi uspeh u IT karijeri i izvan nje? 

0

Pet uspešnih žena podeliće svoje priče na panel diskusiji 22. marta

Koja je veza između tehnologije i plesa, kako se sa tehničke role prelazi na menadžersku i zbog čega je pored građenja karijere u IT-u važno graditi i sebe van nje? O ovim i mnogim drugim interesantnim temama govoriće pet uspešnih tech ekspertkinja iz Adriatik regiona na besplatnom online panelu koji organizuje Endava pod nazivom „Through Her Eyes: Building Your Career and Everything in Between“. Panel će se održati preko platforme Teams online, 22. marta od 18 časova.

Sa ukupno više od 54 godine iskustva Katarina Đozović, Agile Project Manager iz Hrvatske; Elizabeta Ilievska Popova, Development Consultant iz Severne Makedonije; Laura Lesjak, Developer iz Slovenije; Tamara Bogdanović, Senior AM Engineer iz Srbije i Amela Teftedarija, Head of Testing iz Bosne i Hercegovine, daće svoj uvid u to kako su se odlučile da svoju karijeru grade upravo u IT-u, ali i podeliti savete i trikove o tome kako da se izgradite u profesionalnom smislu, prevaziđete izazovne trenutke i uspostavite ravnotežu između posla i privatnog života. Panel se održati u online formatu, na engleskom jeziku, a moderiraće ga Andrea Ćulafić, People Development Business Partner Endavinoj zagrebačkoj kancelariji.

Prijave su otvorene, a da biste prisustvovali diskusiji potrebno je da se registrujete putem sledećeg linka: http://bit.ly/3JikgIZ.

Share.

Leave A Reply