Iskoristi svoju šansu za praksu u Microsoft razvojnom centru Srbija

0

Tvoj budući posao su tehnologije koje mogu da učine svet boljim mestom, želiš da učiš i sarađuješ sa drugima, iskusnijim od sebe, na projektima koji će pomoći u izgradnji nekih od najnaprednijih svetskih usluga i uređaja, onda je Microsoft razvojni centar u Srbiji pravo mesto gde ćeš steći neophodno znanje za razvoj svoje karijere u IT industriji. Ostalo je još samo nekoliko dana za prijave.

Tokom tri meseca prakse praktikanti će imati prilike da nauče kako se ideje pretvaraju u stvarnost, a u isto vreme i da rade na najsavremenijoj tehnologiji uz mentore koji su vrhunski stručnjaci. Praktikanti dobijaju mogućnost da rade na projektima koji su zaista važni.

Apliciraj za prakse otvorene do 7. novembra:

1. Research and development Internship

3. Research internship in the field of User Experiences

4. R&D Internship in Machine Learning

Apliciraj za prakse otvorene do 14. novembra:

2. R&D internship in FPGA design and Embedded systems

5. R&D Internship in the field of mechanical prototyping

Biti deo ambicioznog, raznolikog i kreativnog tima Microsoft Razvojnog centra u Srbiji, pružiće vam priliku da proširite svoje ideje i znanje, radeći globalno dok živite u Beogradu.

Microsoft razvojni centar prvenstveno veruje u ljude. Timove čine oni koji razumeju i podržavaju jedni druge i rade u atmosferi u kojoj se svako oseća opušteno i pruža mu se prilika da napreduje, kako profesionalno, tako i lično. Istražuju, razmenjuju ideje i kreiraju najsavremenija rešenja zasnovana na Big Data i Machine Learning-u.

Pridruži im se i ti!

Share.

Leave A Reply