INTELITY i Incode Technologies najavljuju strateško partnerstvo

0

INTELITY, platforma za menadžment u ugostiteljstvu koja ima za cilj obezbeđivanje dobrog iskustva gostiju, nedavno je na sajmu HITEC Orlando 2022 objavila strateško partnerstvo sa kompanijom Incode Technologies, srpsko-meksičkim startapom sa sedištem u San Francisku u Kaliforniji i ​​liderom u oblasti tehnologije za potvrdu identiteta.

Kako bi se dodatno unapredilo poslovanje hotela uz siguran, bezbedan i pouzdan proces prijavljivanja, integraciono partnerstvo sa Incode-om ispuniće zahteve hotela za potpunom potvrdom identiteta i omogućiće verifikaciju ličnih dokumenata gosta tokom faze prijavljivanja preko bilo koje INTELITY mobilne aplikacije, bilo da je se radi o fizičkim ili pravnim licima.

„Partnerstvo sa Incode-om unapređuje našu snažnu posvećenost pružanju usluga našim hotelijerima, rezidencijalnim, kazino i drugim klijentima sa najnaprednijom dostupnom platformom za korisničko iskustvo“, rekao je Robert Stivenson, izvršni direktor kompanije INTELITY.

Gosti hotela kojima je potrebna napredna provera identifikacije doživeće lagodniji proces mobilnog prijavljivanja. Pre nego što gosti stignu na lokaciju, od njih se traži da potvrde svoj identitet preko INTELITY mobilne aplikacije i Incode-ove platforme. Hoteli su u mogućnosti da automatizuju proces potvrđivanja identiteta gosta pomoću Incode-a kako bi potvrdili legitimnost predstavljenih ličnih podataka, praktično eliminišući ljudsku grešku. Zahtevi koji moraju biti ispunjeni, poput starosne granice, tokom procesa prijave biće provereni kako bi se osigurala potpuna usklađenost. Incode takođe obezbeđuje automatizovano kreiranje digitalnog identiteta za profil gosta za korišćenje sadržaja hotela i načina plaćanja, ispunjavajući cilj kompanije INTELITY da industriji obezbedi potpuno beskontaktni način rada.

„Uzbuđeni smo što ćemo se udružiti sa kompanijom INTELITY, liderom u tehnologijama koje obezbeđuju kvalitetno korisničko iskustvo gostima, kako bismo kreirali novu budućnost ugostiteljstva. Gosti sada mogu preskočiti red za prijavu i istog trenutka pristupiti sadržajima – što je omogućeno podacima o njihovom identitetu koji će biti integrisani u bilo koju INTELITY aplikaciju“, rekao je Ricardo Amper, osnivač i izvršni direktor kompanije Incode Technologies. „Zajedno smo stvorili iskustvo koje dovodi goste u njihovu sobu i na odmor brže nego ikada ranije. Naše partnerstvo će osoblju hotela pružiti ono što im je potrebno, tamo gde im je potrebno, a hotelskim gostima mogućnost da uživaju u boravku pre nego što kroče u objekat.”

„Na INTELITY platformi imaćemo evidentiranje ličnih podataka što čini proces prijave lakšim i to je ključni element za naše klijente“, rekao je Metju Linč, potpredsednik za upravljanje proizvodima u INTELITY. „Budući da smo lider u oblasti mobilnih aplikacija namenjenih ugostiteljstvu, znali smo da želimo da se pozabavimo ovim izazovom samo sa liderima u oblasti potvrde identiteta. Brzo smo uvideli da je Incode savršen partner.”

„U INTELITY-ju znamo da Incode nudi najbolja rešenja za verifikaciju. Ovo partnerstvo je prirodno i očigledno pogodno za pružanje usluga klijenta i jednih i drugih“, nastavio je Stivenson. „Uzbuđeni smo zbog budućnost tehnologije u ugostiteljstvu i oduševljeni smo što smo podelili ovu vest tokom 50. sajma HITEC. Ovo je zaista najbolje mesto za najavu ovog novog partnerstva.”

Za više informacija o INTELITY platformi ili za demo verziju aplikacije, posetite www.intelity.com/demo . Za više informacija o Incode-u, posetite www.incode.com.

Share.

Leave A Reply