Integrator – regionalna cyber security konferencija

0

Kompanija Sky Express godinama unazad organizuje i učesnik je brojnih konferencija iz oblasti IT bezbednosti. Ove godine, Sky Express i Sky Express Montenegro organizuju drugu po redu cyber security konferenciju INTEGRATOR u Podgorici, u sklopu ICT Week 2022, podgoričke nedelje ICT događaja kao odgovor na aktuelne cyber security izazove sa kojima se Region susreće u poslednjih dva meseca.

Kompanija Sky Express se bavi analizom, unapređenjem i održavanjem bezbednosti informacionih sistema i regionalni je lider u oblasti zaštite digitalnih podataka.

Cilj konferencije je pružanje uvida u uspostavljanje, održavanje i unapređenje informacione bezbednosti, kao i zaštite kritične infrastrukture u kompanijama i institucijama kroz informisanje i edukaciju o načinima prevencije, otkrivanja, odbrane, kao i saniranja posledica od sajber napada.

Ne propustite priliku da saznate na koji način da primenite adekvatne tehnologije i mere za zaštitu informacionih sistema i budete korak ispred sajber napadača.

Svi zainteresovani koji žele da prate konferenciju putem Zoom platforme mogu se registrovati putem linka: Webinar Registration – Zoom

Dobrodošli!

Cyber Security konferencija (cyberkonferencija.rs)

Share.

Leave A Reply