Incode proširuje tim usled rapidnog rasta na globalnom tržištu

0

Kompanija Incode, ​​lider u oblasti tehnologije potvrde identiteta, objavila je da proširuje tim sa dva strateška poslovna pojačanja, Andre Stjuart na poziciji potpredsednika za Evropu, Bliski Istok i Afriku (EMEA); i Šejn Mur na mestu potpredsednika za region Severne Amerike. Dolaskom Stjuarta i Mura u izvršni tim Incode-a naglašava se posvećenost kompanije jačanju operacija na globalnom tržištu i masovnom ubrzanju rasta širom sveta kao lidera nove generacije u tehnologiji digitalnog identiteta.

Kao veteran u industriji, Mur donosi Incode timu više od 20 godina iskustva u unapređenju kanala distribucije. Nedavno je izgradio sistem poslovanja u Severnoj Americi kao potpredsednik prodaje za kompaniju za sajber bezbednost Bitglass, koju je kupio Forcepoint.

„Ovo je jako važno vreme za Incode jer doživljavamo rast bez presedana i jačamo naše operacije širom Severne Amerike,“ rekao je Dean Hickman-Smith, finansijski direktor Incode-a. „Imao sam privilegiju da ranije radim sa Šejnom i da doživim njegov laserski fokus u poslovanju i radu sa partnerima. Njegovo iskustvo u transformativnim vertikalama industrije digitalnog identiteta biće od neprocenjive vrednosti dok nastavljamo da podstičemo rast u Severnoj Americi i gradimo izuzetno efikasnu partnersku zajednicu. Oduševljeni smo što imamo Šejna u kompaniji.“

Incode donosi hiper-skalabilna rešenja bez potrebe za kodiranjem, za ispunjavanje zahteva najvažnijih svetskih kompanija u visoko regulisanim industrijama. Ovi novi strateški angažmani će pomoći u podršci Incode-ovom nedavnom rekordnom poslovnom rastu, koji uključuje udvostručenje tima na globalnom nivou, proširenje kancelarija na međunarodnom nivou i proširenje njegovog ekosistema partnerstva.

„Uzbuđen sam što mogu da prenesem svoje veštine i stručnost Incode timu tokom ovog perioda neverovatnog rasta i širenja“, rekao je Mur. „Misija Incode-a da demokratizuje pristup resursima i kritičnim uslugama menja svet, i ja sam oduševljen što ću početi da vodim tim kao novi potpredsednik u Severnoj Americi.

Incode takođe daje prioritet rastu u Evropi, Bliskom istoku i Africi imenovanjem Andre Stjuarta za potpredsednika za pomenuti region. Oslanjajući se na više od dve decenije iskustva u postizanju hiper-rasta, Stjuart će pomoći u usvajanju Incode-ovih rešenja u svim segmentima, uključujući fin-tech, gejming, veb usluge, ugostiteljstvo i klijente iz državnog sektora. U narednih 12 meseci, Stjuart očekuje da će EMEA timu dodati 50 zaposlenih i dati prioritet pokrivanju regiona sa tri do četiri ključna strateška partnera po zemlji.

„Oduševljeni smo što se Andre pridružio timu kao lider na EMEA tržištu koje je i dalje prioritet za našu organizaciju“, dodao je Din Hikman-Smit, finansijski direktor Incodea. „Njegova energičnost i dokazana efikasnost u stvaranju novih poslova, pokretanju rasta i iskorištavanju jakih odnosa kako bismo zadovoljili i premašili potrebe kupaca će nam pomoći da brzo proširimo naše regionalne operacije. Siguran sam da ćemo pod njegovim vođstvom videti ogroman rast u EMEA-u.”

Stjuart je nedavno radio na različitim višim pozicijama u kompaniji NetSkope, uključujući i poziciju potpredsednika, EMEA. Pre svog mandata u NetSkopeu, Stjuart je bio potpredsednik, EMEA, u OpenDNS-u (koga je kasnije kupio Cisco), A10 Networks i Fortinet.

„Imao sam sreću što sam bio uključen u mnoge brzo-rastuće startapove u svojoj karijeri, ali Incode me je iznenadio svojom stopom hiper-rasta, uključujući i veličinu mogućnosti koje već pokriva“, rekao je Stjuart. „Trakcija je impresivna, a širina slučajeva upotrebe je ogromna. Pred nama je sjajno poslovno putovanje.”

Imenovanje Stjuarta i Mura dolazi nakon što je Incode imenovao Dean Hickman-Smitha za direktora finanasija.

Share.

Leave A Reply