Ideja. Inicijativa. Inspiracija. – Konferencija Novih Lidera

0

Beograd -I ove godine, kao završni deo projekta „Novi Lideri 2014“, biće održana „Konferencija Novih Lidera“ 13. i 14. novembra, a Narodna banka Srbije je opet Mesto gde se lideri sastaju. Projekat se sprovodi od strane međunarodne studentske organizacije AIESEC, a podržan je od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Sam projekat „Novi Lideri“ pokrenut je 2006. godine sa idejom da se jača liderstvo u Srbiji i da se mladi podstaknu na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa kako bi pozitivno uticali na društvo.

U toku je drugi krug prijava!

Nakon završenih Lead Up događaja u 15 gradova u Srbiji, u Narodnoj banci Srbije će se i ove godine održati„Konferencija Novih Lidera“. Konferencija okuplja oko 200 mladih, proaktivnih delegate iz cele Srbije koji žele da čuju iskustva i savete ostvarenih lidera iz naše zemlje i regiona. Samo neki od lidera koji će svojim životnim pričama motivisati mlade da se bore za svoje ideale, stavove i ideje jesu Milena Vujičić, Darko Soković, Boško Nektarijević, Vladimir Leličanin, Marko Živić, Andrija Gerić, Nikola Vučićević, Stevan Filipović, Nadya Zhexembayeva i mnogi drugi.

Za sve one koji nisu stigli na vreme da se prijave za učešće na konferenciji, otvoren je drugi krug prijava koji traje do 7. novembra. Ako vidite sebe kao mladu osobu koja želi da nastavi da se razvija kao lider i želi da bude deo mladih pokretača promena, a ne nemih posmatrača u društvu, onda je ovo prava prilika za Vas. Ako se nalazite među mladima koji žele da steknu, ali i podele svoja znanja, vizije i ciljeve, možete se prijaviti za učešće na“Konferenciji Novih Lidera” na sledećem linku.

Kroz konferenciju će se kreirati mreža lidera koji će deliti ideje i iskustvo i koji će osmišljavati zajedno korake za buduće liderske akcije, a učesnici će takođe proći kroz radionice i predavanja naših partnera.

Kao i prethodne godine, projekat “Novi Lideri 2014” je finansiran od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih I pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih I društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Share.

Leave A Reply