IDC Summit 2021 – Centar transformativnog iskustva

0

Kada je Covid-19 prvi put obuzeo naše uobičajene navike i znatno ih promenio, ostavio je za sobom prazne kafee, restorane, prodavnice, bioskope kao i događaje koje smo održavali uživo. Promene koje je doneo novi način funkcionisanja dovele su do toga da drugačije posmatramo realnost koja nas okružuje. Sve što je bilo teško prihvatiti u digitalnom formatu, moralo je biti implementirano u najkraćem mogućem roku, a da toga nismo ni bili svesni.

IDC digitalni samit koji će se održati 22. septembra predstavlja savršenu priliku da popričamo o tome na koje sve načine su naša iskustva postala neočekivano brzo digitalizovana i šta nam je to potrebno kako bi nova digitalna iskustva dobila tu dragocenu humanu notu.

Na koje sve načine državni, finansijski i IT ekosistemi rade na revoluciji digitalne transformacije i humanizovanog iskustva u odnosu sa krajnjim korisnicima? Kako pronaći finu liniju između digitalizacije i humanizacije svakodnevnih procesa i ljudskih odnosa kroz koje prolazimo? Koliko je važno pronaći prave ljude i podstaći saradnju između različitih ekosistema?

Sve to i mnogo više saznajte 22. septembra na IDC samitu i pošaljite zahtev za registraciju klikom na sledeći LINK.

Share.

Leave A Reply