ICTS Beograd dobio status MITEL SILVER PARTNER

0

U okviru tradicionalnog okupljanja korisnika i partnera Mitel tehnologija (Ex-Ericsson Enterprise, Aastra) MITEL DAY 2015, 22.aprila u konferencijskoj sali VIG plaza,  ICTS DOO Beograd dobio je unapređeni status MITEL SILVER PARTNER za područje Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Ovo priznanje ICTS je zaslužio unapređenjem prodaje Mitel tehnologija na području za koje je ovlašćen u 2014.-toj godini, tako i za rezultate postignute u prvom kvartalu tekuće godine.

ART_5373

Takođe u okviru događaja Mitel Day 2015 objavljeno je partnerstvo sa kompanijama Ingate Systems iz ŠvedskeVidyo (USA). Partnerstvo sa Ingate se razvija u oblasti Session Border Controller-a, kao primarnog vida zaštite za telefonske sisteme isturene na javnu internet mrežu, koji omogućavaju potpunu zaštitu za takav telefonski sistem, a u isto vreme omogućava logovanje SIP terminala bilo gde bez VPN konekcije, kao i povezivanje različitih SIP trunk provajdera, bez obzira da li oni koriste sopstvenu ili internet mrežu za puštanje svojih servisa.

Vidyo kao jedan od vodećih proizvođača videokonferencijskih sistema, preko ICTS omogućava realizaciju najkompleksnijih zahteva korisnika za videokonferencijska rešenja, kako OnPremise tako i u Cloud-u. ICTS u saradnji sa Vidyo omogućava mesečne zakupe videokonferencijskih resursa, dostupnih sa bilo kog mesta, sa bilo kog uređaja, uz mogućnost da se u konferencijama koriste i  postojeći uređaji drugih proizvođača.

aaa_5307

Share.

Comments are closed.