IBM predviđanja za 2023. – pomoć direktorima u ostvarivanju prednosti hibridnog cloud okruženja

0

Hibridno cloud okruženje je postalo dominantan pristup, i to je postalo jasno tokom 2022. godine. Nedavna IBM studija učvrstila je ovo mišljenje sa  77% svetskih ispitanika  koji su potvrdili upotrebu hibridnog cloud pristupa. Ako pogledamo ka 2023, direktori se sada usredsređuju na pun potencijal hibridnog clouda, dok njihove organizacije prihvataju modernizaciju radi pomoći u ostvarivanju tržišnog udela i zadovoljavanju potreba današnjih potrošača da uvek budu online.

Mnogi brendovi koje znamo i kojima verujemo okreću se ka cloudu kako bi omogućili brzo, personalizovano korisničko iskustvo koje je u središtu njihovih novih strategija u kojima je digital na prvom mestu. Organizacije zahtevaju fleksibilnost kako bi mogle bezbedno da upravljaju podacima na više cloud platformi, on premise ili na edgeu da bi prihvatile nove inovativne digitalne tehnologije i nastavile sa tempom poslovanja. Ova hitna potreba za modernizacijom postavila je u žižu napore svake organizacije za digitalnom transformacijom, i one ne mogu da rizikuju da zaostaju za konkurencijom.

Dakle, šta je sledeće?  

Da bi pomogao preduzećima i tehnološkim liderima da budu spremni za godinu pred nama IBM je razmotrio pet oblasti koje će pomoći organizacijama da uspeju u njihovom napretku kroz hibridni cloud.

Tekst u celosti možete pročitati u digitalnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply