Hub & Coworking „Apolo“

0

Udruženje „e-Front“ se u svom radu intenzivno bavi promocijom preduzetništva kroz organizaciju edukativnih događaja i događaja koji povezuju preduzetnike među sobom ali i sa mentorima i investitorima uz čiju saradnju mogu da razviju svoju biznis ideju.

Događaji poput STARTUP LiVE Novi Sad #1 i STARTUP LiVE Novi Sad #2 kao i promocije fondova koji su namenjeni startap preduzetništvu okupili su u Novom Sadu na kratko vreme veliki broj zainteresovanih učesnika.

Kako bi preduzetnicima pružili mogućnost za povezivanjem i unapređenjem kapaciteta u preduzetništvu  tokom cele godine, u Novom Sadu je pokrenuta inicijativa koja već godinama postoji širom sveta. Za sve preduzetnike, programere, freelancere i ostale koji su zainteresovani za savremen, drugačiji način rada, otvorena su vrata Hub & Coworking prostora „Apolo“, na IV spratu poslovnog centra Apolo u Novom Sadu.

Iako se pokazalo da je Hub pre svega mesto okupljanja preduzetnika iz oblasti ICT tehnologija, u njemu će se redovno održavati predavanja, edukativne radionice, promocije, seminari i druge forme događaja za sve zainteresovane pojedince i firme koje žele da unaprede svoje lične i profesionalne kapacitete kroz rad sa ekspertima iz svih oblasti rada. U Hub prostoru, oni će moći da se upoznaju i povežu sa budućim saradnicima i partnerima ali i pronađu nove ideje i izvore finansiranja (investitori, akceleratori, inkubatori, VC fondovi).

Coworking prostor namenjen je najviše onima koji rade od kuće, freelancerima, jer će u njemu moći da prošire svoju mrežu kontakata i saradnika ali pre svega da na jednom mestu, uz pun komfor i bez brige o tekućim troškovima, obavljaju svoj posao. U deljenju radnog prostora sa ljudima iz srodnih delatnosti, uz mogućnost za individualni ali i zajednički rad, razmenu ideja i iskustava, lični i profesionalni razvoj, susrete, inspiraciju i saradnju korisnici prostora imaju savet i pomoć nadohvat ruke.

U ovom trenutku HUB & Coworking „APOLO“ je prvi prostor u Novom Sadu koji objedinjuje koncepte Hub prostora i coworking načina rada.

Projekat je za sada podržan od strane pouzdanih partnera – pre svih, tu je grad Novi Sad ali i kompanije Infostud3 d.o.o., EIPIX i New Frontier Group.

Share.

Comments are closed.