HUAWEI FreeBuds Lipstick – testiranje proizvoda

0

Za dobar izgled potrebna je posvećenost. Kućište ovog uređaja je prepoznatljivo jer je od nerđajućeg čelika kvaliteta na kakav smo navikli kod Huawei proizvoda. Izgrađeno je na 30 složeno dizajniranih procesa dizajna i polirano do ultra visokog sjaja, stvarajući površinu glatku kao ogledalo. Vidite lepotu koja se ogleda u svakom pogledu.

Prava moda kombinuje ukus sa smelošću. Uživajte u klasičnoj kombinaciji crne i zlatne u kućištu i prepustite se kako biste otkrili bogato glamurozne crvene slušalice koje oduzimaju dah i vizualno i audio.

Tehnologija

Huawei FreeBuds Lipstick ima Adaptive Ear Matching tehnologiju sa kojom smo se prvi put susreli kod Huawei FreeBuds slušalica open-fit dizajna. Automatskom detekcijom oblika uha korisnika i uslova nošenja Huawei FreeBuds Lipstick slušalice mogu odrediti optimalno podešavanje poništavanja šuma za svakog korisnika ponaosob, donoseći im dosledan kvalitet zvuka visoke rezolucije bez obzira na okolnosti u kojima ih nose. Kada ih nosimo u kancelariji, prevozu, ili u većim gužvama pružaju nam unutrašnji svet samo naše muzike, utisak da smo sami.

Frekvencijski opseg u intervalu do 40kHz za snažnije iskustvo slušanja

FreeBuds Lipstick koriste kompozitnu dijafragmu od polimera tečnog kristala (eng: Liquid Crystal Polymer), koja podržava frekvencijski opseg u intervalu do 40kHz i donosi zvuk visoke rezolucije. Bez značajnijih gubitaka na kvalitetu, visoki tonovi zvuče bogatije i punije. Osim toga, FreeBuds Lipstick slušalice rade sa dinamičkim drajverom od 14.3mm koji nudi snažniji i impresivniji bas.

Kada su u pitanju performanse basa, slušalice usvajaju novi sistem koji poboljšava bas, kanale koji ga emituju i formira nezavisnu zvučnu šupljinu.

Snimanje glasa

Probali smo opciju snimanje glasa i ta opcija pruža da glas zvuči što lepše. Visoka brzina uzorkovanja snimanja od 48 kHz4 preuzima svaki aspekt glasa sa kristalno jasnim detaljima, dok glasovni režim smanjuje jačinu zvuka iz okoline.  Slušalice koriste tehnologiju poništavanja šuma sa dva mikrofona, a to znači da mikrofoni mnogo preciznije detektuju ambijentalnu buku i umanjuju je da bi sam snimak bio kvalitetniji.

Stanje baterije je lako pratiti. Zelena boja govori da je kućište slušalica puno, žuta da je baterija između 20% i 40%, a crvena najavljuje gašenje kućišta, jer je baterija ispod 10%.

Kada aktivno poništavanje šuma nije uključeno FreeBuds Lipstick možemo koristiti četiri sata, odnosno 22 sata u kombinaciji sa kućištem za punjenje. Ukoliko je opcija aktivnog poništavanja šuma uključena, slušalice donose 2,5 sata slušanja muzike. Osim toga, tehnologija brzog punjenja, koja je vodeća u industriji, omogućava 2,5 sata uživanja u zvuku nakon samo 15 minuta punjenja, tako da korisnici ne moraju da brinu o nivou baterije kada su napolju ili u žurbi.

Uz samo dva dodira na slušalice možeš se javiti na telefon, prekinuti poziv, okrenuti pesmu ili upaliti glasovni režim. Pomeranjem gore i dole pojačavate i smanjujete jačinu zvuka. Dužim pritiskom na slušalicu palite ili gasite mod za poništavanje buke. Veoma jednostavno i zgodno.

Specifikacije:

Senzor za detekciju istrošenosti

Drajver – 14,3 mm

Audio tehnologija – Open-fit aktivno poništavanje šuma

Poništavanje šuma pri pozivu

Otporne na prskanje, vodu i prašinu – IPX4 – Slušalice

Dimenzije

Po slušalici: Visina: 41,4 mm; Širina: 16,8 mm; Dubina: 18,5 mm; Težina: Oko 4,1 g

Kućište za punjenje: Visina: 70 mm; Širina: 27,4 mm; Dubina: 27,4 mm; Težina: Oko 84,5 g (bez slušalica)

Baterija

Kapacitet baterije

Po slušalici: 30 mAh (min.)

Kućište za punjenje: 410 mAh (min.)

Vreme punjenja

Oko 1 sat za slušalice (u kućištu za punjenje)

Oko 1 sat za kućište za punjenje (kabl, bez slušalica)

Konektivnost

Bluetooth kompatibilnost:

Share.

Leave A Reply