HTC predstavlja „RE“, Impresivnu malu kameru

0

09/10/2014 –

Njujork, SAD, 9. oktobar 2014. – Kompanija HTC, globalni lider u inovacijama i dizajnu mobilnih tehnologija, najavljuje novu eru i uzbudljiv novi pravac u poslovanju predstavljanjem impresivne male kamere „RE“. Ovaj uređaj reprezentuje inovativnu i zapanjujuću HTC filozofiju prepoznavanja dodira i projektovanja, za proboj u potpuno novu kategoriju proizvoda, i redefiniše fotografiju na način koji odgovara sadašnjim i budućim trendovima.

„HTC godinama postavlja standarde za pametne telefone – danas smo usredsređeni na redefinisanje koncepta fotografisanja i snimanja zauvek,” izjavio je Piter Ču, izvršni direktor HTC-a (Peter Chou, CEO). „Kao kompanija ne sedimo skrštenih ruku i naša predanost inovaciji vodi pametnu fotografiju u potpuno novom smeru, kako za naše poslovanje tako i za naše korisnike. Kada jednom uzmu kameru RE u ruke, ljudi više neće hteti da se odvoje od nje. Ona je prilika svakom korisniku da iskorači iza objektiva i ponovo počne da živi na samoj sceni u momentu koji snima”, objasnio je Ču.

Živite život u punom svetlu

Impresivnog, a opet minimalističkog cilindričnog dizajna, RE je kao stvoren za lako držanje u ruci jer prirodno i komotno staje na vaš dlan. Više ne brinite da li ćete propustiti neku scenu tokom prebacivanja režima rada, jer ugrađeni senzor registruje stisak i aktivira kameru čim je uzmete, eliminišući potrebu za dugmetom za uključivanje/isključivanje. Kratkim dodirom velikog taktilnog tastera-okidača snimaju se fotografije, a dužim pritiskom video snimci, pa se zabavno i izuzetno lako snimaju kreativne fotografije ili kvalitetni video zapisi.

U trenucima koji su zaista važni, želite da budete u samom centru zbivanja, a ne da virite iza objektiva. Zahvaljujući RE kamerici i njenom 16MP CMOS senzoru, snimanja video zapisa u Full HD (1080p) rezoluciji, kao i širokougaonom objektivu od 146-stepeni, vreme kada ste sa zadnje strane objektiva virili kroz okular dok vaše dete glumi u školskoj predstavi ili daje pobedonosni gol na utakmici – konačno je prošlost.

RE takođe omogućuje da istražite svoju kreativnost opcijama usporenih (slow-motion) i ubrzanih (time-lapse) video zapisa. „Pokriveni ste“ i kod podvodnog snimanja. RE je vodootporan1 čim ga izvadite iz kutije, bez dodatnog zaštitnog kućišta. Ne morate da budete profesionalac da biste koristili RE, sve što vam je potrebno je – vaša mašta.

Deljenje jednim klikom

Kada vaše fotografije i snimci izgledaju vrhunski, ne smete ih čuvati samo za sebe. Preko RE aplikacije uređaj jednostavno komunicira sa vašim pametnim telefonom i putem bežične WiFi veze tečno sinhronizuje fotografije, video zapise i ubrzane snimke – što znači da jednim dodirom možete ponovo da proživite i podelite svoje doživljaje sa drugima. RE aplikacija je dostupna na Android i iOS platformama, gde eliminiše potrebu za obradom i sinhronizovanjem podataka sa PC računarom tako što pravi rezervne kopije vaših dragocenih uspomena na telefonu ili u informatičkom oblaku, a u spoju sa aplikacijom „Zoe“ omogućava i da momentalo kreirate video zapise za deljenje koji izgledaju kao da su profesionalno obrađeni.

Još jednostavnije, ceo uređaj preko aplikacije RE možete da kontrolišete daljinski i tako svoj pametni telefon pretvorite u daljinski ekran/okular kamere.

Neograničene mogućnosti

RE je novi tip digitalne kamere koji otvara čitav novi svet kreativnih mogućnosti – i koji vremenom evoluira. Dodavanjem novog sloja fleksibilnosti i mogućnosti, u vidu otvorenog API/SDK interfejsa, omogućiće i HTC-ovim partnerima da razvijaju, stvaraju i isporučuju nova inovativna rešenja koja će korisnicima pružiti sasvim nova iskustva sa uređajem i društvenim mrežama kao što su Tencent i Instagram. RE će uskoro ponuditi i „striming“ videozapisa u realnom vremenu na YouTube servisu, omogućujući vam da uživate u trenutku i istovremeno delite videozapise uživo, na svom YouTube kanalu.

Za više informacija o karakteristikama, funkcionalnostima i dodacima posetite www.recamera.com

Share.

Leave A Reply