HTC Grip: ozbiljne performanse za ozbiljne sportiste

0

HTC, globalni lider u mobilnim inovacijama i dizajnu, predstavio je svoj prvi visokoperformantni, pametni uređaj za praćenje sportskih aktivnosti zasnovan na GPS-u: HTC Grip. Sa podrškom za UA Record, novu mrežu kompanije Under Armour namenjenu zdravlju i fitnesu i osmišljenu za sportiste i rekreativce, Grip spaja HTC-ov renomiran dizajn sa snažnim, preciznim sistemom praćenja čitavog niza sportova i rekreativnih aktivnosti, omogućujući korisnicima da postavljaju sopstvene ciljeve i – postižu ih. Kompatibilan sa uređajima na Android i iOS1 platformama, kao i dodacima koji se povezuju Bluetooth tehnologijom, kao što su uređaji za praćenje otkucaja srca, funkcionalnost Gripa se proširuje dodatnim podacima o sportskim performansama na Under Armourovoj platformi Connected Fitness.

Barselona, Mobile World Congress, 2. marta 2015. – Dru Bamford (Drew Bamford), potpredsednik kompanije HTC Creative Labs, komentariše: „Partnerstvo sa Under Armourom omogućava nam da usmerimo zajedničku ambiciju, talenat i strast prema razvoju novih načina za opremanje sportista, kako bismo im pomogli da svakog dana izvuku maksimum iz svojih treninga. Grip je naš prvi proizvod koji nudi duboku integraciju sa UA Recordom, pružajući iskustvo koje prevazilazi visoke standarde sportista, čak i onih koji se profesionalno bave sportom.“

Robin Terston (Robin Thurston), viši potpredsednik Connected Fitness odeljenja kompanije Under Armour, izjavio je: „HTC je uzbudljiv partner Under Armoura, a Grip, ekskluzivno dizajniran u HTC-u za rad sa mrežom UA Record, tek je naznaka svega što sledi u narednoj godini. Zajedničkim snagama istražujemo nove načine za opremanje sportista na svim nivoima i njihovoj motivaciji, kao i redizajniranju dosadašnjih pravila praćenja sportskih performansi, treninga i napretka u sportu, generalno.“

Beskompromisan dizajn, vrhunske performanse

HTC_Grip_Lifestyle_3_st_sajt_723501809.jpgGrip je osmišljen da bez poteškoća podrži i najekstremnije režime treninga. Zaobljena, vodootporna narukvica odlično se stapa sa vašom nadlanicom – bez štipanja kože ili zaplitanja u odeću tokom treninga i vežbanja. Zaobljeni ekran PMOLED tehnologije pojednostavljuje očitavanja vremena, udaljenosti i drugih obaveštenja u pokretu. Dostupan u tri različite veličine, kako bi savršeno pristajao svakoj nadlanici, Grip je odlična dopuna čak i najnaprednijoj opremi i odeći za trening, jednako svojim stilom i performansama.

Uz mogućnost praćenja i snimanja niza različitih vežbanja (od trčanja i vožnje biciklom do vremena provedenog u teretani), Grip je i vodootporan2, što ga čini savršenim za praćenje svakog koraka, od teretane do tuširanja, pa i više od toga. Ugrađena baterija od 100 mAh s uključenim GPS-om traje do pet sati, što Gripu omogućuje da precizno snimi rutu, udaljenosti, dinamiku treninga i potrošene kalorije, što se u realnom vremenu sinhronizuje sa platformom UA Record. Grip je poveziv sa asortimanom eksternih uređaja za praćenje otkucaja srca, uključujući i Under Armour A39, što ga čini idealnim za sportiste koji za vreme treninga žele da prate ritam otkucaja srca. Pri svakodnevnoj upotrebi Grip sa jednim punjenjem baterije traje i do 2,5 dana, što je savršeno za praćenje dnevnih aktivnosti.

Profesionalni treneri složiće se da je spavanje neophodno za uspeh bilo kog ozbiljnog programa treninga, a automatska detekcija sna ugrađena u Grip prati ukupno vreme spavanja. Razdoblja dubokog i laganog sna takođe se registruju sa ciljem da vam pomognu da razvijete obrasce spavanja koji će vam pomoći u ostvarenju vrhunske kondicije i sportskih performansi.

Budite povezani, ostanite usredsređeni

Čak i usred najtežeg treninga, niko ne voli da bude izolovan. Kada je povezan sa pametnim telefonom Android ili iOS, jednostavan pogled na nadlanicu omogućiće vam da vidite obaveštenja o dolaznim pozivima i porukama, bez prekidanja vežbe ili treninga. Jasan 1,8-inčni PMOLED ekran u realnom vremenu prikazuje vaše poslednje statistike i jednostavno, sa vaše nadlanice, omogućuje upravljanje listom muzike i pesama koje slušate.

Trenirajte ozbiljno ili idite kući – neka vas inspiriše puna integracija sa UA Record-om 

HTC Grip je osmišljen i dizajniran tako da neprimetno sinhronizuje podatke o treningu sa Under Armourovom mrežom UA Record, što vam pruža pristup iscrpnoj analitici efekata treninga zajedno sa online zajednicom, kao i ekskluzivnim sadržajima za sveobuhvatno digitalno iskustvo. Neka vas inspirišu statusi profesionalnih sportista, nutricionista i trenera, ili sa druge strane, neka vaša lična motivacija inspiriše tim – podržite ciljeve svojih prijatelja deljenjem svojih statusa i fotografija ili direktnim takmičenjem u interaktivnim izazovima.

Share.

Leave A Reply