Hrvoje Išek – novi predsjednik Uprave COMBISa

0

Hrvoje Išek je novi predsednik Uprave COMBISa, odlučila je Skupština kompanije. Novu dužnost preuzima 1. aprila 2016. godine.

Hrvoje Išek je rođen  1968. u Križevcima. Diplomirao je 1999. godine na Fakultetu za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta u Zagrebu, a tokom karijere usavršavao se na poslovnim školama u Berlinu, Bruxellesu  i Londonu.

Boris-Batelic

Boris Batelić

Već više od 16 godina Išek je na vodećim pozicijama u Hrvatskom Telekomu, a trenutno je direktor sektora korporativne prodaje HT-a. Poslednje četiri godine Išek je i član Uprave COMBISa, zadužen za prodaju. U Hrvatskom Telekomu i COMBISu Išek je ostvario izuzetne rezultate u definisanju strategije i radu s ključnim poslovnim korisnicima.

Dosadašnjem predsjedniku Uprave COMBISa Ivanu Gabriću istekao je mandat, a Skupština COMBISa razriješila je dužnosti i člana Uprave COMBISa za operacije, Lea Petrova. Uprava će raditi u sastavu od dva člana. Uz Išeka, Robert Berišić, nastaviće da obavlja funkciju člana Uprave za finansije.

Predsjednik Nadzornog odbora COMBISa Boris Batelić izjavio je: “Uveren sam da novi predsjednik Uprave Hrvoje Išek kompaniji donosi novu snažnu energiju koja je potrebna za izazovne tržišne uslove u kojima COMBIS mora nastaviti s daljnjim jačanjem svoje pozicije na hrvatskom i regionalnom tržištu.”

Share.

Comments are closed.