HONOR najavljuje lansiranje Magic UI 6.0 na HONOR 50 seriji

0

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je Magic UI 6.0 operativni sistem za HONOR 50 seriju. Zasnovan na Androidu 12, Magic UI 6.0 je prilagođeni interfejs koji je HONOR samostalno kreirao. Ovo rešenje nudi moćne softverske funkcije i optimizacije veštačke inteligencije, uključujući Efficient Smart Desktop i HONOR Share, donoseći korisnicima originalno, pametnije i personalizovanije iskustvo nego ikada ranije. Potpuno novi HONOR Magic UI 6.0 biće dostupan na HONOR 50 u drugom kvartalu 2022. i na HONOR 50 Lite preko bežične (OTA) nadogradnje u trećem kvartalu 2022. godine.

Personalizovanije korisničko iskustvo na HONOR 50

Uz pomoć funkcije Efficient Smart Desktop, Magic UI 6.0 omogućava korisnicima da prilagode i promene veličinu vidžeta na svom ekranu i lako pristupe informacijama bez otvaranja aplikacija. Magic UI 6.0 omogućava da više aplikacija radi u pozadini u poređenju sa prethodnim interfejsom. Uz još jednu inovativnu funkciju, HONOR Share, Magic UI 6.0 omogućava brz prenos datoteka između HONOR pametnog telefona i računara koji podržava HONOR Computer Manager.

Brojne nagrade za HONOR 50

Integrišući estetiku i tehnologiju, HONOR 50 je prepun impresivnih inovacija u pogledu kamere, dizajna i performansi. Nakon globalnog lansiranja u oktobru 2021, HONOR 50 serija je dobila priznanje i od strane svetskih medija, te je tako Tech Advisor HONOR 50 seriji dodelio nagradu „Best of 2021”, dok je specijalizovani medij Trusted Reviews ovu seriju označio sa Recommended.

Prikazan na sajmu MWC 2022 u Barseloni, zajedno sa najnovijim portfolijom HONOR proizvoda, HONOR 50 korisnicima nudi veću fleksibilnost da snimaju sadržaj iz različitih uglova i perspektiva, podižući standarde u industriji za mogućnosti snimanja blogova na pametnim telefonima. Uz vrhunsku i jedinstvenu estetiku koja odražava najnovije trendove dizajna, HONOR 50 ima ultra tanak okvir na prednjoj strani i 2.5D polirane staklene ivice na gornjoj i donjoj strani ekrana, obezbeđujući glatku površinu kako bi korisnicima pružio savršeni spoj udobnosti i stila.

Share.

Leave A Reply