HONOR Magic4 Pro u slobodnoj prodaji u Srbiji

0

Magic serija HONOR proizvoda dobila je značajno pojačanje u vidu Magic4 Pro modela koji korisnicima nudi veliki broj revolucionarnih tehnoloških rešenja

Globalni tehnološki brend HONOR ponudio je svoj prvi flegšip model HONOR Magic4 Pro svim korisnicima na srpskom tržištu. Sa sjajnim simetričnim dizajnom, poboljšanim vizuelnim iskustvom, revolucionarnim mogućnostima fotografije i video snimanja, vrhunskim performansama i unapređenim postavkama privatnosti, potpuno novi HONOR Magic4 Pro podiže HONOR Magic liniju na potpuno novi nivo.

HONOR Magic4 Pro je na tržištu Srbije u slobodnoj prodaji dostupan od 9. juna kod odabranih partnera po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139.990 dinara.

Opremljen najnovijom Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G mobilnom platformom, HONOR Magic4 Pro korisnicima donosi snagu i performanse bez premca. Ovaj flegšip model poseduje 8 GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora, što osigurava da korisnici mogu da uživaju u stabilnim performansama.

HONOR Magic4 Pro poseduje simetrični dizajn sa 6,81-inčnim četvorostruko zakrivljenim ekranom i ultra tankim okvirima za zaista impresivno iskustvo gledanja i neverovatno udoban hvat. Ekran ovog modela prikazuje do 1,07 milijardi boja, što osigurava neverovatno korisničko iskustvo šta god da radite.

HONOR Magic4 Pro podiže standarde u industriji sa moćnom kombinacijom trostruke kamere koja sadrži široku kameru od 50MP sa senzorom u boji od 1/1,56 inča, ultraširoku kameru od 50MP od 122o i telefoto kameru od 64MP, a sve to pokreće Ultra-Fusion tehnologija koja je nabolja u klasi i koja omogućava uređaju da proizvodi slike visoke definicije sa zadivljujućom jasnoćom, čak i kada se snima iz daleka. Takođe, HONOR Magic4 Pro koristi Magic-Log Movie Master tehnologiju i AI filmske efekte, što obezbeđuje kreiranje snimaka na nivou bioskopskih.

Pokreće ga baterija velikog kapaciteta od 4600mAh koja poseduje najmoćniju SuperCharge tehnologiju, a uz žičani punjač HONOR SuperCharge od 100W, HONOR Magic4 Pro moguće je napuniti do 100% kapaciteta za samo 30 minuta.

U prodaji i pametni sat HONOR GS 3

HONOR Watch GS 3 pametni sat, koji je inspirisan tradicionalnim mehaničkim satovima, dizajniran je za udobno nošenje tokom celog dana i težak je samo 44 g. Zajedno sa AI mehanizmom za praćenje otkucaja srca koji kombinuje više algoritama za poništavanje buke tokom vežbanja, HONOR Watch GS 3 pametni sat značajno unapređuje tačnost funkcije praćenja otkucaja srca, omogućavajući korisnicima da bolje prate svoje zdravlje. Podržavajući preko 100 režima vežbanja, HONOR Watch GS 3 pametni sat takođe pruža precizne mogućnosti praćenja rute i koristi Globalni navigacioni satelitski sistem kada trčite, vozite bicikl ili planinarite na otvorenom.

HONOR Watch GS 3 takođe se može naći u slobodnoj prodaji od 9. juna kod odabranih partnera po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 34.990 dinara.

Za više informacija molimo posetite: https://www.hihonor.com/rs/phones/honor-magic4-pro/.

Share.

Leave A Reply