HONOR Magic4 Lite 5G dostupan korisnicima u Srbiji

0

HONOR Magic4 Lite dolazi sa dugotrajnom baterijom sa inovativnom HONOR SuperCharge tehnologijom, a poseduje i vodeći u klasi HONOR FullView ekran od 120Hz

Globalni tehnološki brend HONOR je svim korisnicima u Srbiji ponudio novi model pametnog telefona HONOR Magic4 Lite, koji je opremljen Google servisima (GMS).

Podržan HONOR-ovim glavnim tehnološkim inovacijama, HONOR Magic4 Lite se može pohvaliti tehnologijom HONOR SuperCharge od 66W, tankim i uskim okvirima koji su vodeći u industriji i jedan je od prvih pametnih telefona u industriji koji pokreće Snapdragon® 695 5G mobilna platforma. HONOR Magic4 Lite je na tržištu Srbije dostupan kod mobilnih operatera MTS i Yettel, kao i u regularnoj prodaji kod partnera Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedia i CT Shop po preporučenoj ceni od 39.999 rsd.

Dugotrajna baterija i HONOR SuperCharge od 66W

Opremljen baterijom od 4800mAh, HONOR Magic4 Lite korisnicima omogućava da provedu do 16,8 na društvenim mrežama ili 12,8 sati reprodukcije video materijala ili 25,6 sati za razgovor – i to sa jednim punjenjem, što je savršeno za one kojima je potrebna baterija koja dugo traje.

Donoseći moćne i inovativne tehnologije svim globalnim korisnicima pametnih telefona, HONOR Magic4 Lite podržava tehnologiju HONOR SuperCharge od 66W, koja može da napuni uređaj za 50% za samo 15 minuta i 81% za samo 30 minuta, osiguravajući da korisnici mogu brzo da uključe svoj uređaj i uživaju u beskrajnoj zabavi ma gde se nalazili.

Kompaktan dizajn sa super uskim okvirima

HONOR Magic4 Lite je dizajniran tako da ima kompaktnu strukturu, debljine samo 8,05mm i težine 189g, donoseći korisnicima tanak i lagan uređaj koji se lako drži i može da bez problema stane u džep ili manju torbu.

Podržan HONOR-ovim glavnim inovativnim tehničkim rešenjima, HONOR Magic4 Lite poseduje super uske okvire od 1,05 mm sa leve i desne strane, koji su 40% uži nego kod većine pametnih telefona u istoj kategoriji, što donosi odnos ekrana i kućišta od 94%.

HONOR FullView Display od 6,81 inča

Sa HONOR FullView ekranom od 6,81 inča, od 2388×1080 piksela i 16,7 miliona boja, HONOR Magic4 Lite obezbeđuje izvanredno iskustvo gledanja, a korisnici zahvaljujući ovim performansama dobijaju idealan uređaj za gledanje filmova, pregledavanje fotografija ili igranje igrica sa prijateljima.

Obezbeđujući unapređene performanse koje doprinose lakšem surfovanju Internetom, kao i igranju igrica, HONOR Magic4 Lite 5G ima brzinu osvežavanja ekrana od 120Hz, omogućavajući korisnicima neverovatno iskustvo.

Izuzetne foto i video mogućnosti

Po uzoru na flegšip HONOR Magic seriju, HONOR Magic4 Lite ima jedinstveni simetrični dizajn kamere, što doprinosi osećaju ravnoteže i harmonije. HONOR Magic4 Lite 5G ima robusnu trostruku kameru od 48 megapiksela, koja sadrži 2M senzorsku bokeh kameru i 2M senzorsku makro kameru, kao i LED blic koji korisnicima omogućava snimanje zadivljujućih slika.

HONOR Magic4 Lite podržava video snimanje od 1080P, sa rezolucijom od 1920×1080 piksela. HONOR Magic4 Lite takođe poseduje i Dual View Recording opciju, što korisnicima omogućava da istovremeno snimaju dve različite perspektive koristeći i prednju i zadnju glavnu kameru. Idealan za ambiciozne kreatore sadržaja, Micro Movie Mode nudi jednostavno i besprekorno rešenje za uređivanje, omogućavajući korisnicima da automatski spoje svoje video snimke bez muke sa aplikacijama koje inače koriste.

Qualcomm® Snapdragon® 695 5G mobilna platforma

HONOR Magic4 Lite 5G je jedan od prvih pametnih telefona u industriji koji pokreće Snapdragon® 695 5G mobilna platforma. Unapređeni procesor od 6nm podržan je grafičkim procesorom Qualcomm® Adreno™ i centralnim procesorom Qualcomm® Kryo™ 660 CPU, što će korisnicima obezbediti veću produktivnost.

Opremljen sa HONOR RAM Turbo (8GB+2GB), HONOR tehnologijom koja premešta deo flash memorije u RAM, što znači da se 8GB RAM-a može povećati na 10GB RAM-a. Ova tehnologija proširuje RAM memoriju kompresijom pozadinskih aplikacija i sprečava da se pozadinski procesi stopiraju kada korisnici promene aplikaciju, što im obezbeđuje da prihvate video poziv ili da napišu poruku, dok aplikacije i dalje rade u pozadini.

Cene i dostupnost

Dizajniran za one korisnike koji cene stil, HONOR Magic4 Lite je u Srbiji dostupan u tri boje: Titanium Silver, Midnight Black i Ocean Blue. HONOR Magic4 Lite je na tržištu Srbije dostupan kod mobilnih operatera MTS i Yettel, kao i u regularnoj prodaji kod partnera Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedia i CT Shop po preporučenoj ceni od 39.999 rsd.

Share.

Leave A Reply