HMD predstavio svoj prvi pametni telefon namenjen preduzećima i HMD FOTA rešenje

0

Kompanija Human Mobile Devices (HMD) najavila je dostupnost HMD Pulse+ Business Edition, prvog uređaja iz novog asortimana pametnih telefona namenjenih preduzećima koje donosi ovaj tehnološki inovator. Kompanija je takođe predstavila i HMD FOTA (Firmware-Over-The-Air) uslugu za poslovne korisnike.

Uz ugrađenu mogućnost popravke, 5 godina bezbednosnih ažuriranja, trogodišnju garanciju i bezbednosne funkcije koje su namenjene preduzećima kao što je isključivanje samo sa PIN-om (PIN-only power off), telefon HMD Pulse+ Business Edition omogućava organizacijama da posluju efikasno, održivo i bezbedno. Sve to po ceni koja finansijskom odeljenju kompanije neće zadavati glavobolju.

Firmware-Over-The-Air, odnosno rešenje FOTA koje omogućava da stvari funkcionišu brzo i glatko, sada je dostupno za poslovne korisnike. Preduzeća mogu daljinski da upravljaju i ažuriraju verzije Android™ softvera na svim poslovnim uređajima sa jednog mesta – što omogućava da uređaji lakše nego ikada pre budu bezbedni i ažurirani.

Ažuriranja operativnog sistema sada su u vašim rukama. Zaboravite na neočekivana ažuriranja softvera koja ometaju vaše svakodnevne aktivnosti, uz rešenje HMD FOTA imaćete kontrolu nad obaveznim ažuriranjima, moći ćete da zakažete ažuriranja tokom perioda kada nema gužve, kao i da preskočite ona ažuriranja koja nisu kompatibilna sa vašim sistemima.

James Robinson, viši potpredsednik u Enterprise sektoru u kompaniji HMD, izjavio je: „Blisko sarađujemo sa našim klijentima i izlazimo u susret njihovim čestim zahtevima. Uređaj HMD Pulse+ Business Edition uzima u obzir ključne poslovne potrebe kao što su efikasnost, bezbednost i održivost, i to kroz funkcije kao što su popravljiv dizajn, produžena garancija i sveobuhvatna bezbednosna ažuriranja. U kompaniji HMD razvijamo pametne telefone koji su posebno namenjeni za poslovnu upotrebu, unapređeni našim rešenjem HMD FOTA, koje omogućava IT menadžerima da efikasno kontrolišu ažuriranja uređaja.“

HMD Pulse+ Business Edition

Uz optimalnu kombinaciju funkcija koje donosi HMD Pulse+ Business Edition, ovaj pametni telefon namenjen preduzećima predstavlja veoma primamljivo i pristupačno rešenje.

RIY (popravite sami) za ROI (povrat investicije)

Zastoji prouzrokovani kašnjenjima u popravci uređaja mogu da imaju negativan uticaj na preduzeća. Uz HMD Pulse+ Business Edition to će postati stvar prošlosti, jer ovaj uređaj donosi dizajn koji omogućava jednostavne popravke kod kuće. Vašem timu neće biti potrebna inženjerska diploma niti kutija sa alatom od 100 delova kako bi obavljali popravke. Jednostavno mogu zameniti oštećeni ekran, iskrivljen port za punjenje, izgrebanu zadnju masku ili istrošenu bateriju tako što će posetiti HMD Repair Hub na sajtu iFixit za rezervne delove i detaljna uputstva.

Bićete bezbrižni kada je reč o bezbednosti vašeg preduzeća

Osigurati bezbednost je imperativ za svako preduzeće, a HMD Pulse+ Business Edition telefon vam pomaže u tome uz niz bezbednosnih funkcija koje su namenjene preduzećima kao što su zaključavanje mreže, isključivanje samo sa PIN-om i pin pad scramble. Za još veću kontrolu nad načinom na koji se pristupa uređaju, možete onemogućiti biometrijsku autentifikaciju prilikom podešavanja, a nismo zaboravili ni bezbedne fascikle i prikriveni režim za još veću bezbrižnost.

Ta bezbrižnost se proteže i na činjenicu da podatke skladištimo u Evropi. Skladištenje i obrada korisničkih podataka prikupljenih sa naših globalnih verzija telefona i tableta centralizovana je na Google Cloud platformi sa sedištem u Evropi i u skladu sa GDPR zahtevima.

I naravno, kao što biste i očekivali od HMD uređaja namenjenog poslovnim korisnicima, nosi oznaku Android Enterprise Recommended.

Dostupnost:

Telefon HMD Pulse+ Business Edition dostupan je u boji Midnight Blue.

HMD FOTA  je dostupan od danas.

HMD Pulse+ Business Edition specifikacije:

Dimenzije: 163.19 x 75.02 x 8.45mm | 187g
Ekran: 6.56-inch HD+, 90Hz
RAM: 6GB
Memorija: 128GB
Baterija: 5000mAh
Glavna kamera: 50MP
Prednja kamera: 8MP
Boja: Midnight Blue

Share.

Leave A Reply