Hibridna kancelarija – opasnosti i jedinstvena zaštita

0

Jedinstvena rešenja kompanije Acronis omogućavaju siguran rad zaposlenih na daljinu

Iako postoje naznake da je, prvenstveno, „zapadni svet“ uspeo da se izbori s COVID-19 pandemijom, mnoge kompanije širom sveta i dalje gledaju sa zebnjom globalnu zdravstvenu situaciju. Iz tog razloga potpuni povratak zaposlenih u kancelarije još uvek se ne dešava, ako će se ikad i desiti, jer su neke tehnološke kompanije objavile da će njihovi radnici moći zauvek da rade od kuće. Ipak, većina se odlučila za opciju „nešto između“ koja je popularno nazvana – hibridna kancelarija.

U pitanju je rešenje koje će omogućiti daljinski rad zaposlenog koji će moći da bude gde god on to poželi – kod kuće, u restoranu, kafiću, utakmici… Kolika koncentracija će biti moguća na nekoj od pomenutih lokacija je pitanje na koje mi nećemo tražiti odgovor, već ćemo se pozabaviti jednim daleko bitnijim problemom.

Za rad u hibridnoj kancelariji potreban je računar, par slušalica (ako želite da se izolujete od drugih) i veza sa internetom, preko koje ćete komunicirati sa svojom firmom. Ta veza sa internetom je najproblematičnija karika u ovom novoj „priči“…

Tekst u celosti možete pročitati u digitalnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply