Halcom postao deo ELITE programa londonske berze

0

Ljubljana, 22. 5. 2015. – Halcom je, zajedno sa 24 kompanije, pozvan od strane „London Stock Exchange“ grupe (u daljem tekstu LSEG), da se pridruži njihovom pan-evropskom programu ELITE. Sve kompanije ove grupe imaju zajedničke karakteristike: ambiciju i brz rast.

Pan-evropski ELITE program je osnovan 2012.godine, od strane LSEG-a, a njegov osnovni cilj je da svojim članovima pruži mogućnost umrežavanja, direktne kontakte i poznanstva u okviru finansijskih i konsultantskih poslova, u kombinaciji sa odličnim edukativnim treninzima i savetovanjem. Interna komunikacija članova ovog programa je omogućena putem web portala. Od 2012. do proleća ove godine, ELITE programu se priključilo 200 kompanija (iz Nemačke, Finske, Španije, Francuske, Italije, Velike Britanije, Grčke i Rumunije), a nedavno se priključilo više od 25 evropskih kompanija. Jedna od njih je Halcom, koja je na području elektronskog bankarstva i sistema plaćanja, prisutna na deset međunarodnih tržišta, od čega je 13 godina u Srbiji.

Povodom ove prilike, Marko Valjavec, direktor Halcom d.d. je izjavio: „Zadovoljni smo pozivom na ELITE program. Za Halcom, ovaj poziv služi kao priznanje za ceo dosadašnji rad, naročito kada jedna renomirana međunarodna organizacija, kao što je LSEG, vidi kvalitete uspeha ambiciozne kompanije koja ima mnogo potencijala i želju za daljim rastom.“

Krajem aprila i početkom maja, održan je niz događaja u Londonu i Milanu na kojima su pozdravljeni novi članovi ELITE programa, gde je takođe prisustvovao i Halcom.

Share.

Comments are closed.