Grayling otvorio kancelariju u Keniji

0

Grayling (@GraylingPR), vodeća međunarodna konsultantska kompanija u oblasti komunikacija, najavila je otvaranje svoje nove kancelarije u Najrobiju, u Keniji. Otvaranjem kancelarije u Keniji, kompanija Grayling je učvrstila svoju poziciju u Africi i nova kancelarija će biti regionalni centar za istočnu Afriku.

NAJROBI 28. april 2015. –Kompanija Grayling je stvorila veliku bazu klijenata širom afričkog kontinenta kroz mrežu dosadašnjih međunarodnih kancelarija. Nova kancelarija u Najirobiju pripada delu poslovanja kompanije Grayling za region Srednjeg istoka, Turske i Afrike (META), i sarađivaće sa konsultantskim timovima u Abu Dabiju, Dohi, Dubaiju, Istanbulu i Muskatu, a funkciju direktora kancelarije obavljaće Loreta Ahmed (Loretta Ahmed).

„Oduševljeni smo zbog proširenja međunarodne mreže kompanije Grayling otvaranjem kancelarije u Keniji i ulaskom na tržište istočne Afrike. Naš početni tim čini 12 ljudi, od kojih je 70 odsto Kenijaca sa čvrstom voljom da neguju i razvijaju svoje talenate” –potvrdila je Loretta Ahmed.

„Sadržajna strategija, originalni planovi za društvene aktivnosti i pravovremeni dijalozi osnovni su alat za vlasnike brendova koji žele da dobiju priznanje za svoj rad uKeniji. To je ono što mi radimo svakodnevno, za naše klijente”, nastavila je ona.

Pol Taf, izvršni direktor kompanije Huntsworth plc matičnog preduzeća kompanije Grayling, prokomentarisao je „Naši klijenti su sve više fokusirani na Afriku –i njen najbrže razvijen podregion, istočnu Afriku, koja je bila u našem fokusu kada smo razmišljali o tržištima u razvoju. Vodeći svetski poslovi u infrastrukturi, finansijskim uslugama; telekomunikacijama; putovanjima i ugostiteljstvu veoma su rasprostranjeni i zahtevaju okretne, lokalne timove za oblast komunikacije, koji rade prema međunarodnim standardima. Sa veoma talentovanim timom u Najrobiju, kompanija Grayling će biti važan partner za lokalna i međunarodna preduzeća širom istočne Afrike.”

O kompaniji Grayling – Grayling (@GraylingPR) je vodeća međunarodna mreža u oblasti komunikacija, osnovana 1981. godine sa ciljem da doprinese strategijama za digitalni marketing, odnose sa javnošću, odnose sa javnim institucijama i odnose sa investitorima. Grayling posluje sa 57 kancelarija, koje se nalaze u 28 zemalja širom sveta u Evropi, Severnoj Americi, na Bliskom istoku i u Aziji. Kompanija radi u više sektora, uključujući vladu i javni sektor, energetiku, održivi razvoj i zaštitu životne sredine, zdravstvo, tehnologiju, robu široke potrošnje, finansijske usluge, transport i logistiku.

 

Share.

Comments are closed.