Godišnja volonterska akcija velike četvorke „Dunav – reka ideja i povezivanja“

0

 Velika četvorka koju čine međunarodne revizorsko – konsultantske kompanije Deloitte, EY, KPMG i PwC ove godine organizovala je u petak, 12. juna još jednu Green 4 volontersku akciju pod nazivom „Dunav – reka ideja i povezivanja“.

Više od pedeset volontera iz velike četvorke učestvovalo je u akciji unapređenja uslova OŠ „23. oktobar” u Sremskim Karlovcima. Pomoć u organizaciji ovo-godišnje Green 4 akcije pružila je Evropska poslovna škola „Milutin Milanković“. Volonterima su se priključili i predstavnici Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, Srpske akademije inovacionih nauka i učenici osnovnih škola iz Beograda: „France Prešern”, „Sveti Sava”, „Veselin Masleša” i „Mihailo Petrović Alas” i OŠ „23. oktobar” iz Sremskih Karlovaca.

Jednodnevna volonterska akcija u Sremskim Karlovcima uključivala je krečenje prostorija osnovne škole, dok je za najmlađe volontere akcije organizovan i bogat kulturno – umetnički program od strane domaćina, učenika osnovne škole „23. oktobar”. Program je uključio i radionice: „Zdrav način života“, „Nasilje i zlostavljanje“, „Bezbednost korišćenja interneta“, „Dunav reka ideja i povezivanja“ i „Osnivanje preduzeća”.

 „Izuzetno smo ponosni što još jednu godinu u nizu sprovodimo volontersku akciju velike četvorke. Dobro je poznato da je odnos između biznisa i lokalne zajednice u kojima posluju dvosmeran i među-zavisan. Kompanije su sastavni deo zajednica i kao takve utiču na njihov ekonomski i društveni razvoj. Drago nam je što složno kao kompanije iz iste grane poslovanja možemo da doprinesemo unapređenju lokalne zajednice“, istakao je organizator i učesnika ovogodišnje Green 4 akcije.

Share.

Comments are closed.